A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У постійному процесі навчання

Дата: 05.02.2018 08:07
Кількість переглядів: 1122

30 січня  2018 року на базі Глобинської гімназії №1 згідно плану роботи методичного кабінету відділу освіти виконавчого кабінету Глобинської міської ради, для заступників директорів з виховної роботи закладів освіти міста, практичних психологів, соціальних педагогів та педагогів-організаторів практичним психологом ЗОШ I-III №16 міста Кременчука, Ольгою Іванівною Пронякіною,  проведено семінар-тренінг з питань протидії торгівлі людьми на тему: «Впровадження програми  «Особиста гідність. Безпека життя. Громадянська позиція»,  яка рекомендована МОН України. 

Звертаючись до учасників семінару, Ольга Пронякіна обґрунтувала необхідність набуття педагогами здатності до впровадження  варіативної програми виховної роботи в 7-11 класах.  Розкрила питання  допомоги в  самовизначенні системи власних цінностей і набутті життєвих навичок господаря життя, зосередила увагу на формуванні таких життєвих навичок, як комунікації, прийняття рішень, критичного мислення, контролю власних емоцій, управління стресом, конфліктними ситуаціями тощо.

У ході семінару  проводилися  тренінгові вправи  і надавались рекомендації щодо самостійної роботи з електронними ресурсами  для моделювання виховних занять з учнями 7-11 класів.

Педагоги – учасники семінару отримали електронний варіант Програми та методичні посібники, у яких уміщені плани проведення виховних занять з учнями 7-11 класів, які вони зможуть творчо реалізувати у  педагогічній практиці.

 

Методист МК відділу освіти
виконавчого            комітету
Глобинської    міської  ради                                                     Довбня О.С.     
 
                              

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень