A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В Глобинській міській раді тестували систему електронного голосування

Дата: 31.01.2018 13:31
Кількість переглядів: 938

Вже на наступному засіданні сесії депутати голосуватимуть по-новому: позицію «за», «проти», «утримався» визначатимуть не шляхом підняття рук чи опитуванням, а натисканням відповідних клавіш на планшеті.

«Закупівля системи – це не просто наша забаганка. Сьогодення вимагає, як ніколи, публічності та прозорості роботи ради. Одним з найдоступніших та найпростіших способів досягнення цієї мети є оперативне розміщення на сайті ради результатів поіменного голосування. Система, яку ми придбали, дозволяє зробити це максимально швидко. Впевнений, її впровадження позитивно вплине на продуктивність роботи депутатського корпусу та публічність роботи ради», – зазначив Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

Директор ТОВ «Світапп» Олексій Коломоєць, розробник системи Ednist, відзначив її функціональність. За його словами, система надійно захищена від стороннього втручання. Реєстрація у системі кожного депутата відбувається шляхом введення персонального логіна та пароля.

За допомогою системи депутати можуть не лише проголосувати, а й записатися на виступ, ознайомитися з програмою пленарного дня, переглянути проекти рішень, протоколи голосувань. Тобто, зникає потреба друкувати великі стоси паперу з проектами рішень, правками до існуючих нормативних актів. Все доступно в електронному вигляді – на планшетах.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень