A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулось засідання виконкому Глобинської міської ради

Дата: 22.03.2018 16:41
Кількість переглядів: 893

22 березня 2018 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. Було розглянуто ряд важливих питань щодо заходів з благоустрою Глобинської ОТГ, впровадження роздільного збирання твердих побутових відходів на території громади, про утворення Глобинської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Полтавської області, про зміни в квартирному обліку громадян та питання стосовно подальшої долі та виховання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та інші.

Члени виконкому заслухали начальника відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій виконкому міської ради Володимира Бондаря, який доповів про виконання плану соціально-економічного розвитку Глобинської об’єднаної територіальної громади за 2017 рік. За його словами, великим досягненням минулого року є завершення роботи над проектом та затвердження рішенням сесії міської ради довгострокового планового документу - Стратегії розвитку Глобинської міської об’єднаної  територіальної громади на 2017 – 2025 роки. Даний документ визначив основні пріоритети розвитку громади на довгострокову перспективу.

З метою приведення до належного стану території  населених пунктів громади виконком прийняв рішення оголосити з 26.03.18 р по 26.05.2018 р. на території Глобинської міської ради двомісячник благоустрою, озеленення і чистоти та провести 21 квітня 2018 року «День довкілля», в рамках якого організувати залучення громадськості, підприємств, установ і організацій до заходів з озеленення території громади.

Сергій Пономарьов начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому міської ради повідомив про необхідність впровадження роздільного збирання твердих побутових відходів у населених пунктах громади для можливості їх подальшої переробки. Відповідно було прийнято рішення встановити на контейнерних майданчиках біля багатоквартирних житлових будинків м.Глобине по одному контейнеру для збору ресурсоцінних компонентів побутових відходів та забезпечити регулярне вивезення зібраних компонентів побутових відходів для подальшої переробки.

Також на засіданні було ухвалено рішення з ряду земельних та архітектурних питань, прийнято рішення з розгляду заяв від громадян та розглянуто інші питання життєдіяльності міста та сіл громади.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень