A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 12.04.2018 16:29
Кількість переглядів: 817

10 квітня 2018 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся,  відбулося  чергове засідання виконкому, на якому розглянуто ряд важливих питань, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади.

Одним з перших було розглянуто питання щодо стану забезпечення ремонту доріг по Глобинській  громаді. Сергій Пономарьов начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою повідомив, що наразі проводиться обстеження стану вулиць і доріг населених пунктів громади, про що складаються відповідні акти. За результатами обстеження буде визначено перелік об’єктів для поточного ремонту.

Також розглядалося питання щодо покращення стану надання послуг з утилізації твердих побутових відходів та утримання міського сміттєзвалища. Прийнято рішення укласти договір на утримання території сміттєзвалища в м.Глобине та сортування твердих побутових відходів на його території з ТОВ «Доміранта», до якого включити пункт  про те, що ТОВ «Доміранта» виконує послуги своїми технічними і трудовими ресурсами за власні кошти.

В ході засідання члени виконкому затвердили Порядок направлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів міського бюджету, та перелік документів, необхідних для отримання путівки до оздоровчого закладу.

Головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради Наталія Пасько доповіла про можливість безоплатного надання в установленому порядку жителям  Глобинської громади фізкультурно-спортивних споруд  та приміщень закладів загальної середньої освіти в позаурочний час з 17.00 до 20.00 та у вихідні дні з 10.00 до 14.00 для занять фізичною культурою та спортом. 

Цього ж дня прийнято рішення про виділення одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень