A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Місцеві рятувальники провели навчання щодо ліквідації умовної пожежі

Дата: 13.04.2018 15:21
Кількість переглядів: 986

Сьогодні, 13 квітня 2018 року Глобинським районним сектором Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області спільно з працівниками комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» відпрацьовано практичні дії під час гасіння умовної пожежі будівлі дошкільного навчального закладу  №4, що розміщується в заводській частині  м.Глобине та евакуації дітей у випадку пожежі.

Навчання розпочались після отриманя сигналу про виникнення пожежі від працівників місцевого підрозділу ДСНС. Залунала сирена і вихователі відразу розпочали евакуацію дітей у визначені безпечні місця, а саме у павільйони на ігровій площадці дошкільного закладу. Повна евакуація дітей та працівників закладу відбулася за 6 хвилин, про що керівника навчань, тимчасово виконуючого обов’язків начальника Глобинського районного сектору ДСНС Олега Дідору повідомила завідуюча дошкільним закладом Вікторія Закревська.

Через лічені хвилини на місце надзвичайної події прибула пожежна автоцистерна з особовим складом і розпочалося гасіння умовної пожежі. Силами вогнеборців та працівників закладу умовну надзвичайну подію було успішно ліквідовано.

Працівники ДСНС розповіли про пожежно-технічне обладнання пожежної автоцистерни та нагадали основні вимоги пожежної безпеки для дошкільних закладів.

Подібні заходи будуть проводиться і на інших об’єктах з масовим перебуванням людей, а саме в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах нашої громади з метою формування навичок у дітей та працівників відповідних закладів правильно діяти у випадку надзвичайних ситуацій. Такі навчання допоможуть працівникам місцевих пожежно-рятувальних підрозділів напрацьовувати практичні навички проведення розвідки, визначати напрямки оперативних дій та удосконалювати вміння у роботі з пожежно-технічним обладнанням, що допоможе діяти чітко й злагоджено у випадку виникнення реальної небезпеки та уникнути загрози життю та здоров’ю людей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень