A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представники Глобинської громади взяли участь в заході Асоціації міст України

Дата: 20.03.2018 17:13
Кількість переглядів: 799

20 березня 2018 року в м. Миргороді відбувся  захід організований Асоціацією міст України  за підтримки Агенства з США по міжнародному розвитку (USAID) в рамках курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні. Основною метою практикуму в якому взяли участь і представники Глобинської громади було розширення інформаційної відкритості громад, а також окреслення цілей, завдань та методів  досягнення  цієї мети.

З вітальним словом до учасників звернулися Миргородський міський голова Сергій Соломоха та виконавчий директор Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Галина Безносик, а сам захід проводили успішні полтавські PR- менеджери  та модератори практикуму Роман Повзик та Катерина Кролевська.

На протязі декількох годин представники об’єднаних територіальних громад та міст Полтавщини мали змогу ознайомитися з основними принципами і методиками організації та проведення інформаційної роботи по  висвітленню діяльності органів місцевого самоврядування. Організатори заходу відповіли на чисельні запитання учасників зустрічі, а,  також,  представники полтавських громад  поділилися своїм досвідом в питаннях інформування населення.

«Особисто я, - ділиться своїми враженнями від зустрічі головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи Глобинського міськвиконкому Антоніна  Клен, - для себе почерпнула дуже багато цінної інформації, щодо тих питань, які знаходяться на стадії запровадження в нашій Глобинській громаді. Це стосується системи місцевих електронних петицій, впровадження програми «Відкрите місто»,  проведення онлайн-трансляцій роботи сесій та засідань міськвиконкому та багато інших цікавих та потрібних для широкого інформування громадськості про діяльність Глобинської міської ради речей».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень