A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відбулася виробнича щотижнева нарада

Дата: 09.01.2018 17:33
Кількість переглядів: 1170

9 січня 2018 року в залі засідань Глобинської міської ради заступник міського голови Олександр Артюшенко провів виробничу нараду з керівниками відділів виконкому, за участі керівництва КП «Глобинське», Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона», Глобинського міського громадського формування з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція». На нараді розглянуто плани роботи та обговорено завдання цим структурам на найближчий тиждень та перспективні задання розвитку громади.

Зокрема, мова йшла про проект графіку курсування автобуса на приміському маршруті Глобине-Бориси, який дасть змогу забезпечити зручним для жителів автобусним сполученням з райцентром села громади: Бориси, Яроші, Пироги, Опришки. Спільно з директором КП «Глобинське» Анатолієм Шаповалом та начальником відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою Сергієм Пономарьовим було попередньо розглянуто деталі руху по даному маршруту.

В зв’язку з можливим завершенням в цьому році робіт по реконструкції очисних каналізаційних споруд в м.Глобине продуктивністю 400 м3 на добу, Олександр Артюшенко дав доручення відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва виконкому Глобинської міської ради (начальник – Кондуфор І. В.) підготувати пропозиції по забезпеченню роботи цих споруд на повну потужність (на сьогоднішній день є можливість подавати для очищення лише близько 50 м3 стоків на добу).

Начальник Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» Михайло Буша поінформував про пожежі, які сталися на території громади на минулому тижні. Міські вогнеборці гасили пожежі, які виникли в с.Кордубанове (зайнялося перекриття в житловому будинку на 5 власників - 06.01.2018 року) та с.Пироги (загорілося перекриття літної кухні 08.01.2018 року). Збитки нанесені від пожеж: по с.Кордубанове - встановлюються, в с.Пироги - на суму 100,0 тис. грн.. При цьому Михайло Буша відзначив проблеми з наповненням пожежних автомобілів водою для гасіння пожеж. Не скрізь на території громади обладнані гідранти або під’їзди до водойм для наповнення водою пожежних цистерн. Олександр Артюшенко доручив начальнику МПО обстежити стан вищевказаних місць та внести пропозиції по його покращенню або облаштуванню нових гідрантів та місць під’їзду.

В зв’язку з підготовкою щорічного звіту міського голови про роботу виконавчих органів ради та звіту про виконання Плану соціально-економічного розвитку громади на 2017 рік заслухано інформацію начальника відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій Володимира Бондаря про хід підготовки матеріалів звітів та дані відповідні доручення щодо їх змісту та якості.

Були розглянуті і інші поточні питання забезпечення життєдіяльності громади (водопостачання по вул. Корольова, ремонт під’їзду до кладовища в с.Семимогили та інші) та дані відповідні доручення.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень