A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Свято волейболу

Дата: 06.02.2018 13:34
Кількість переглядів: 1584

04 лютого 2018 року відбулися змагання з волейболу серед пайовиків сільськогосподарських підприємств села Опришки. Такі змагання, мабуть, вперше проводяться в Глобинській громаді.

У змаганнях прийняли участь 3 команди (пайовики) ПОПОВ «Колос» - директор Віктор Крюк, СФГ «Лариса» - голова Володимир Аврамчук, команда одноосібників: Петро Дардак, Володимир Суханов, Микола Литвиненко.

Свято волейболу організував та провів спортивний інструктор с.Опришки Олександр Новицький.

На свято завітали староста Опришківського старостинського округу Тетяна Садлівська та головний агроном Сергій Федченко, які привітали учасників та побажади їм успіхів.

Гарний настрій, позитивна енергетика і справжній командний дух супроводжували змагання. Команди показували цікаву і безкомпромісну боротьбу, адже всі прагнули виступити якнайкраще і здобути перемогу над своїми суперниками.

Але змагання є змагання. Перше місце виборола команда пайовиків ПСПОВ «Колос», друге місце – команда пайовиків СФГ «Лариса», третє місце - команда одноосібників. Команди-учасники отримали призи та грошові винагороди.

Чудові миті змагань відображено на фото мешканцем села Опришки Олександром Литвиненком.

Учасники змагань вдячні сільським меценатам за призи та винагороди, та мають надію, що даний турнір стане традиційним і буде проходити кожного року в лютому місяці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень