A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Дошкільний навчальний заклад №1 «Дзвіночок» відсвяткував 60-річний ювілей

Дата: 26.02.2018 15:56
Кількість переглядів: 862

23 лютого 2018 року Глобинський дошкільний навчальний заклад  №1 «Дзвіночок» відсвяткував свій 60-річний ювілей. Ювілярів до районного Будинку культури прийшли привітати Глобинський міський голова Станіслав Джусь, помічник-консультант народного депутата України Костянтина Жеваго, голова райкому профспілки працівників освіти і науки України Любов Качмар, начальник відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради Олександр Іванченко, методист з питань дошкільної освіти Людмила Обревко, які грамотами відзначили працівників закладу, а для вихованців вручили  подарунки. Сучасну акустичну систему від міського голови та три телевізори від народного депутата України педагоги будуть використовувати  для проведення розвиваючих занять та організації змістовного дозвілля дітей.

Педагогічний колектив та дошкільнята створили незабутню атмосферу під час концерту. Всіх присутніх заворожив великий артистизм малесеньких вихованців «Дзвіночка».  Зал вибухнув сміхом від виступу  грайливих кошенят та стильних стюардес, подумки злетів до небес під танок янголят та жваво збадьорився під час запального спортивного танцю.

Невичерпний талант продемонстрували і вихователі садочка під час виконання захопливих  танців, жартівливих пісень  та комедійних сценок. Чарівні феї дозволили нам заглянути в дивовижний, мрійливий світ дитинства.

Щиру повагу та величезну вдячність працівникам дошкільного закладу відчули присутні під час музичного привітання від батьків та випускників рідного садочка.

Віримо, що заклад  переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які уже зроблено за ці роки, будуть справжнім «скарбом» для наступних поколінь педагогів та дітей.  

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень