A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вихователь та помічник вихователя – взаємодопомога та взаєморозуміння

Дата: 30.03.2018 15:51
Кількість переглядів: 4313

Дошкілля стоїть сьогодні на порозі великих змін, які орієнтують  практиків на модернізацію освіти, перегляд багатьох усталених підходів, на рух уперед, новаторство, творчість.  Суспільство  чекає компетентних, здатних до інноваційної діяльності учасників освітнього процесу, які  можуть мобілізувати свій особистісний потенціал у сучасній системі дошкільної освіти і прагнуть до постійного удосконалення своїх професійних умінь.

29 березня  2018  року на базі Опришківського закладу дошкільної освіти «Сонечко» відбувся семінар – практикум для вихователів та помічників вихователів на тему: «Роль помічника вихователя в освітньому процесі закладу дошкільної освіти», який проходив  у формі ділової гри.

Гостей, а це  представники  7 закладів дошкільної освіти міської ради, староста  Опришківського старостинського округу Садлівська Т.Г., методист відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради з питань дошкільної освіти Обревко Л.І., радо зустріла молодий креативний педагог, завідувач Шишковська А.В.  Семінар розпочався театралізованою мініатюрою «Дитина в бурхливому морі життя», яка символізувала значимість вихователя та помічника вихователя для дитини в дитячому садочку. Цікаві вправи «Нас із вами об’єднує…», «Сходинки майстерності», «Пазли ідей», «Нагодуй малят» та інші під час ділової гри  надали змогу  вихователям  та їх помічникам показати своє вміння працювати злагоджено та креативно.  

Присутні  відмітили актуальність даної проблеми та жваво обмінювалися секретами своєї співпраці.

При підведенні підсумків семінару методист відділу освіти Обревко Л.І. відзначила, що тільки такі педагоги, які чітко усвідомлюють свою особисту відповідальність за розвиток кожної дитини, є педагогами нового часу. Співпраця між вихователем і помічником  вихователя має бути тісною та плідною, а для цього необхідно кожному всім серцем любити дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень