A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Чи потрібний місту танцмайданчик?

Дата: 17.05.2018 09:08
Кількість переглядів: 939

У Центральному сквері міста Глобине  розміщується танцювальний майданчик. Він має бетонну огорожу, асфальтне покриття, обладнані лавки по сторонам та сцену з дахом. Свого часу він активно використовувався для проведення розважальних заходів і вечорів відпочинку молоді та  з початком російської військової агресії на Сході України  проведення вечорів відпочинку – дискотек припинено.

            Та все ж, час від часу, колишній танцювальний майданчик використовується для проведення різних заходів для учнівської молоді (конкурсів, змагань, ігрових вправ,   а, також,  спортивних змагань). Зокрема, саме тут проходили змагання зі спортивної боротьби на  честь нашого славного спортсмена-земляка, майстра спорту СРСР Сергія Олійника. Однак кожного разу, перед проведенням тих чи інших заходів,  цей майданчик доводиться приводити до «людського» вигляду.

            «Відпочиваючі» на ньому молоді глобинці це місце перетворюють в звичайнісінький смітник. Бите скло, недопалки, поліетиленові пакети, пробки від різноманітних напоїв та інше сміття хаотично розкидане по всій території танцмайданчика. А ще - розбиті бетонні   секції паркану, пошкоджений блок електрощита та лавки для сидіння . Все це - результат  «відпочинку та розваг» глобинської молоді.

            Мимоволі напрошується питання невже їм самим подобається «відпочивати» -проводити час  в такому забрудненому та споганеному місці?   А з іншого боку - до яких пір буде тривати цей безкінечний процес пошкодження та відновлення, до речі, за рахунок коштів громади?  А може він у нашому місті не потрібний?

            Чому наша молодь така бездумно байдужа до збереження громадського майна? Чому   вона не намагається, щось створити, щось підтримувати в належному стані? Щоб облаштувати ще якісь місця для проведення свого відпочинку чи дозвілля, а не пошкоджувати  та перетворювати  в пустку і руйнування те що є зараз.

            Тут є питання і до наших правоохоронних органів, і до громадських формувань з охорони громадського порядку. Чому до цього часу ніхто не притягнутий до відповідальності за умисне пошкодження громадського майна, чому імена цих псевдогероїв до цього часу не встановлені?

            Тож і постає питання,  а чи потрібний місту взагалі, за таких обставин,  цей об’єкт в центрі Глобине?

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень