A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 07.09.2018 10:24
Кількість переглядів: 799

Фото без описуКеруючись п.8  ст.46 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” скликаю 39 сесію Глобинської міської ради І скликання 19 вересня 2018 року о 10.00 в залі засідань Глобинської районної ради.

 

 

 

На розгляд сесії винести такі питання:

  1. Про затвердження Порядку організації харчування учнів у закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради.
  2. Про затвердження розпорядження голови міської ради «Про затвердження мережі та штатних нормативів  освітніх  закладів Глобинської міської ради на 2018/2019 навчальний рік»
  3. Про внесення змін в  рішення Глобинської міської ради від 14.04.2016   № 254 «Про граничні суми витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп’ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Глобинської міської ради».
  4. Про внесення змін до міської Програми « Соціальний захист» на 2016-2020 роки.
  5. Про затвердження акту приймання-передачі артезіанської свердловини та водонапірної башти ПАФ «Урожай» у комунальну власність Глобинської міської територіальної громади в особі Глобинської міської ради.
  6. Про передачу артезіанської свердловини та водонапірної башти ПАФ «Урожай» у з балансу виконавчого комітету  Глобинської міської ради в повне господарське відання  КП «Глобинське».
  7. Про внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік.
  8. Про внесення змін і доповнень до  бюджету Глобинської  об’єднаної міської територіальної громади  на 2018 рік.
  9. Земельні питання.

 

Міський голова                                                       С.В. Джусь

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень