A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

В очікуванні свят

Дата: 18.12.2018 10:26
Кількість переглядів: 890

У відділі освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради на підтримку акції «Збережемо ялинку» проходить виставка «Новорічна композиція». Головною метою акції є виховання  дітей та учнівської  молоді в дусі бережливого ставлення до природи, зокрема, до хвойних дерев. Конкурс спонукає  дітей  бути уважними до світу, що оточує їх; бачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, пробуджує в їхніх думках співчуття та розуміння життя в його проявах.

На виставці представлено новорічні та різдвяні композиції, сувеніри, стилізовані ялинки, новорічні букети, подарунки, іграшки.  Діти виконували свої роботи  з насіння, шишок, плодів, пофарбованої трави, квітів,  сухих гілочок, тканини, стрічок. А також – з побутових відходів: пінопласту, пластикових пляшок тощо. Тобто учасники виставки надавали використаним речам друге життя.

На виставці можна побачити чимало оригінальних виробів: «Ялинку-топотушку», «Дівчинку-ялинку», «Хатинку веселих сніговиків», «Ялинку-білосніжку», «Зимову казку» тощо. Юна майстриня з Глобинської гімназії № 1 Анна Вакуленко представила на розгляд журі  стилізовану «Ялинку-балеринку», незвичайними також виявилися колективні роботи учнів 8 класу Глобинської ЗОШ І-ІІ ст. №3 «Аромати свят» з використанням вербової лози, сушених плодів і спецій та  1-Б класу Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів  №5 «Ялинка» з використанням виноградної лози. Зачарував своєю оригінальністю і новорічний сувенір «Новорічний ліхтарик» Данила Куценка з  Глобинської філії «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів  №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5.

Переможці та призери міського етапу конкурсу будуть відзначені дипломами, а  їх керівники отримають  подяки від відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради. 6 кращих робіт направлено на обласний конкурс до м. Полтава.

Методист методичного кабінету

відділу освіти виконавчого комітету

Глобинської міської ради  

Н.І.Стьобайло

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень