A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Важливі питання з життєдіяльності громади на порядку денному

Дата: 19.12.2018 16:10
Кількість переглядів: 761

 

18 грудня 2018 року у залі засідань Глобинської міської ради відбулося чергове засідання виконавчого комітету, яке провів міський голова Станіслав Джусь. У ході засідання розглянуто низку важливих питань.

Керуюча справами виконкому Четверікова Н.І. доповіла про виконання плану роботи виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2018 рік.  Члени виконкому розглянули запропонований нею план роботи виконкому на І півріччя 2019 року та затвердили його.

До розгляду був запропонований проект Регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради. Присутній на засіданні депутат міської ради Кір’ян В.М. вніс ряд пропозицій до проекту Регламенту, в зв’язку з чим головуючий запропонував членам виконкому детально вивчити їх та затвердити доопрацьований проект Регламенту виконавчого комітету Глобинської міської ради на черговому засіданні міськвиконкому.

Роботу адміністративної комісії при виконкомі Глобинської міської ради за 2018 рік висвітлив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Перевьорткін В.Г.

Про виконання робіт з ремонту вулиць і доріг населених пунктів громади у 2018 році інформував начальник відділу житлово-комунального господарства та благоустрою Сергій Пономарьов. Він підсумував, що в результаті проведення робіт з поточного ремонту вулиць і доріг громади відремонтовано асфальтові і щебеневі покриття на 144 об'єктах Глобинської міської територіальної громади на загальну суму 6273662,92 грн. на площі 14130,85 м2.

Для здійснення самоврядного контролю, запропоновано затвердити графік проведення рейдових перевірок виконання автоперевізниками умов договорів на 2019 рік.

Напередодні Нового року розглянуті питання організації свят та їх безпечного проведення.

Так, начальник відділу культури спорту, сім’ї та молоді міськвиконкому  Шайнога О.Г. виніс на затвердження план організації та проведення новорічних і різдвяних свят по Глобинській міській раді, який включає дитячі новорічні, різдвяні  ранки, вечори, розважальні  програми,  святкові дискотеки та ін.

Не забули й про безпеку населення під час проведення Новорічних та Різдвяних свят. Начальник Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» Буша М.М. повідомив про заплановані заходи та перевірки на виконання вимог пожежної та техногенної безпеки при проведенні Новорічних та Різдвяних свят.

До цієї перевірки також долучаються працівники співробітники ГФ з ОГП «Муніципальна міліція», представники районного відділу ГУ ДСНС України в Полтавській області та  Глобинського районного відділу поліції ГУНП України в Полтавській області.

Начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко виніс на розгляд присутніх питання  затвердження  проекту будівництва «Будівництво вуличного освітлення від КТП-1227 в м.Глобине» та заяви громадян про зміну поштової адреси об’єктам нерухомості.

Норенко Л.В., начальник відділу соціального забезпечення виконкому міської ради внесла до розгляду затвердження рішення комісії з питань захисту прав дитини та ознайомила із рекомендаціями комісії по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.

За результатами розгляду звернень фізичних і юридичних осіб щодо видалення зелених насаджень на території Глобинської об’єднаної територіальної громади, актів обстежень зелених насаджень, що підлягають видаленню, виконавчим комітетом прийнято відповідне рішення.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були затвердження графіків особистого прийому громадян Глобинським міським головою та посадовими особами Глобинської міської ради на 2019 рік, погодження місць тимчасової торгівлі та зміни в квартирному обліку громадян міської ради.

 

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень