A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про стан роботи відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2018 рік

Дата: 26.12.2018 16:05
Кількість переглядів: 764

Фото без описуВідповідно до поставлених задач затверджених рішеннями сесій та виконавчого комітету Глобинської міської ради  на протязі минулого періоду  відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради, безпосередньо  головним спеціалістом Штомпель Л.М. та провідним спеціалістом Логвин А.О., організовано та проведено 29 тендерні процедури  в тому числі:

24 – відкриті торги;

4  – переговорна процедура.

1 – допорогова закупівля.

Через авторизований електронний майданчик працівниками відділу оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу 470 звітів про укладені договори, оприлюднено 42 зміни до укладених прямих договорів без використання електронної системи закупівель.

На веб-порталі Уповноваженого органу через електронний майданчик опубліковано 326 позиції плану закупівель.

Протягом 2018 року в процедурах закупівель відкритих торгів взяли участь 76 учасники. Працівниками відділу на відповідність вимогам встановленим Замовником у тендерній документації по предмету закупівлі розглянуто  56 тендерні пропозиції  учасників, 44 тендерні пропозиції учасників відхиллено. Основними причинами відхилення тендерних пропозицій учасників є: невідповідність учасників кваліфікаційним критеріям та невідповідність тендерних пропозицій умовам тендерної документації.

Через електронну систему закупівель надійшло 4 звернень за роз’ясненнями щодо змісту тендерної документації, працівниками відділу надано 4 відповідей та роз’яснень учасникам. 

Протягом 2018 року, відповідно до направлених запрошень до участі в переговорних процедурах прийняли участь 4 учасники. Під час переговорів надано цінові пропозиції, документи  на підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам.

За результатами проведення переговорних процедур, у 2018 році укладено та оприлюднено 4 договори, внесено та оприлюднено 5 змін до підписаних договорів, шляхом укладання додаткових угод.

Роботи проведені з врахуванням виділених  14,1 мільйонів гривень.

Завдяки проведенню процедур закупівель у системі електронних закупівель «ProZorro», в цілому вдалося досягнути понад 1 476,2 тис. грн. економії бюджетних коштів.

У ході здійснення процедур закупівель проведено 177  засідань тендерного комітету з підготовкою, оформленням та оприлюдненням протоколів. В результаті чого з дотриманням вимог законодавства у сфері публічних закупівель із застосуванням електронної системи закупівель для потреб громади придбано товари, роботи та послуги, а саме:

Бензин.

Природний газ.

Дитячі ігрові майданчики (с. Старий Хутір, с. Новомосковське, с. Кордубанове).

Дитячі ігрові майданчики (м. Глобине вул. Сонячна, м. Глобине вул. Космонавтів, м. Глобине вул. Богдана Хмельницького, с. Яроші).

Контейнери пластикові для ТПВ об’ємом 120 л –  500 шт.

Замовлено розроблення паспорта водного об’єкта в межах населених пунктів Глобинської міської територіальної громади;

Поточний ремонт дорожнього покриття по вулиці Володимирівська в м. Глобине;

Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Шкільна (від автодороги Т-17-16 «Хорол-Семенівка-Кременчук» до ЗОШ I-II ст.) в с. Бабичівка Глобинського району Полтавської області;

Реконструкція будівлі лікарні-амбулаторії в амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Миру № 56/а в с. Опришки, Глобинського району, Полтавської області;

Додаткові роботи по - Реконструкції будівлі лікарні-амбулаторії в амбулаторію загальної практики сімейної медицини по вул. Миру № 56/а в с. Опришки, Глобинського району, Полтавської області;

Капітальний ремонт приміщення Глобинської міської ради по вул. Центральна, 285 в м. Глобине;

Будівництво майданчика зі штучним покриттям для зайнять міні-футболом на території Глобинської гімназії №1 по вул. Центральній 240 в м. Глобине Полтавської області.

Протягом року працівниками відділу постійно опрацьовувались, вивчались  та практично використовувались в роботі  зміни  до нормативних документів, положень, Законів України з наданням бажаючим консультацій.

Відповідно до повноважень відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради, одним із направлень є робота  по виявленню безхазяйного майна та відумерлої спадщини.

Так працівниками відділу провідними спеціалістами Нагацький С.І.   та Логвин М.О.  проводилась робота з виявлення безхазяйного житла на території населених пунктів громади, в місті Глобине, селах Новомосковське, Кордубанове, Жуки, Опришки, ПирогиЯроші, Бориси, Старий Хутір, Шепелівка, Черевані, Семимогили.

Невідкладно перевірялися факти інформування старостами та   громадянами про покинуті та занедбані будинки та квартири в межах території громади. Так проведено обстеження 56 об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на території громади, з них 11 взято на облік як безхазяйне нерухоме майно.

 

Відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради, для проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно, замовлено та отримано прєктно-технічну документацію на 13 об’єктів нерухомості.

 

Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» працівниками відділу проведено щорічну перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Глобинської міської ради. На даний час  на квартирному обліку перебувають 114 сімей.

 

У 2018 році, до працівників відділу  звернулись 71 громадянин з проханням про допомогу у вирішенні житлових питань, які, відповідно до норм чинного законодавства, отримали кваліфіковані поради пов’язані з вирішенням житлових проблем.

 

Працівниками підготовлені матеріали для розгляду та  погодження на  9 засіданнях Громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Глобинської міської ради на яких розглянуто 33 питання.

 

На засідання виконкому, працівниками відділу, винесено 28 питань, що стосуються квартирного обліку та соціального квартирного обліку, з них прийнято такі рішення:

  • взято на квартирний облік – 5 сімей;
  • внесені зміни у облікові дані – 7 сімей;
  • знято з квартирного обліку – 12 сімей;
  • відмова у постановці на квартирний облік – 3 сім’ї;
  • знято з соціального квартирного обліку – 1 сім’ю.

 

На протязі року розроблено та подано розгляд  сесій Глобинської міської ради 28 проектів рішень .  Відповідно прийнятих сесійних рішень відділом подані пропозиції для розпоряджень про створення комісій по прийманню-передачі матеріальних цінностей. Безпосередньо приймалась участь в комісіях по прийманню-передачі артезіанської свердловини від ПАФ «Урожай», об’єктів водопостачання від ТОВ «Новомосковськ Агро», передачі в оперативне управління Глобинському міському громадському формуванню  з охорони громадського порядку «Муніципальна міліція» мережі відеоспостереження за громадським порядком, в господарське відання КП Глобинське вуличне освітлення с. Бориси, частина вул. Вишнева, вул. Дружби,  с. Шепелівка, від КТП – 1158, с. Опришки, від КТП – 7216, м. Глобине по вул. Центральна, м. Глобине, від КТП – 1203   м. Глобине, від КТП – 1605,  м. Глобине, від КТП – 1620,  м. Глобине, від КТП – 1224,  м. Глобине, від КТП – 1413,  с. Жуки, від КТП 1313, с. Яроші, від КТП 7403, с. Бориси, вул. Набережна, від КТП-1411 в м. Глобине, від КТП-1312 в с. Жуки вул. Молодіжна,  від КТП-7208 в с. Опришки,    в с. Бориси, вул. Козацька,   від КТП-1624 в с. Старий Хутір,  від КТП-1410 в м. Глобине, службової квартири, що знаходиться за адресою:      м. Глобине, вул. Полтавський шлях, буд. 15а, кв.13, житлового будинку за адресою вул. Володимирівська 22 м. Глобине, пластикових контейнерів для ТПВ,  передачі придбаних ігрових спортивних майданчиків та ряду матеріальних цінностей.

 

В процесі проведеної інвентаризації майна громади, по виявленому морально застарілому обладнанню не придатному для використання, з механічними  пошкодженнями проведене списання та утилізація з залученням  ТОВ «Києвспецутіль», що надає послуги з технічної оцінки обладнання, яке підлягає утилізації, надаємо акт технічного обстеження (дефектний акт затверджений дипломованим дефектувальником).

 

По даним напрямкам, з врахуванням проведеної роботи, відділом розроблені та сплановані заходи на наступний  2019 рік

 

 

Начальник відділу комунального майна

і закупівель виконавчого комітету                                                             А.І. Головаш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень