A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Звіт міського голови про роботу виконавчих органів Глобинської міської ради у 2018 році

Дата: 01.03.2019 15:20
Кількість переглядів: 1760

Відповідно до частини 7 статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міський голова не рідше одного разу на рік звітує про роботу перед територіальною громадою на відкритій зустрічі з громадянами.

22 лютого в районному будинку культури зібралися активні жителі громади для спілкування з міським головою Станіславом Джусем. Увазі присутніх було запропоновано звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2018 рік у відеоформаті для того, аби мешканці громади мали змогу не тільки почути, а й побачити результати роботи міської ради у 2018 році.

Після перегляду відеозвіту жителі громади мали змогу звернутися з наболілими питаннями та пропозиціями до очільника громади. Присутні порушувати питання щодо відновлення міського автобусного маршруту №1; облаштування тротуарів; введення в дію централізованої каналізації; вуличного освітлення в районі авіамістечка; підкючення вуличного освітлення по вулиці Промкооперації; якості розчищення автодоріг у зимовий період; заборони продажу алкогольних напоїв у нічний час; відновлення функціонування танцювального майданчика в центрі міста та інші.

Міський голова разом із присутніми керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради надавали роз’яснення відповідно до компетенції порушених питань.

28 лютого міський голова на засіданні сесії прозвітував про роботу виконавчих органів міської ради у 2018 році перед депутатами.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень