A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту–проекту рішення Глобинської міської ради Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Глобинської міської ради на 2020р.

Дата: 08.04.2019 15:46
Кількість переглядів: 511

Розробник – фінансовий відділ виконавчого комітету міської ради.

 

Проект регуляторного акта встановлення єдиного порядку здійснення контролю за додержанням правил розрахунку та сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки.

 

З метою отримання пропозицій та зауважень проект рішення Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Глобинської міської ради  на  2020 рік», проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено з 12 квітня 2019 року в розділі  «Регуляторна діяльність» на офіційній веб-сторінці Глобинської міської ради в мережі Інтернет: http://www.globyne-rada.gov.ua.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі виконавчому комітету міської ради або постійній комісії міської ради з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку за адресою: м.Глобине, вул. Центральна,285.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень