A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Ефективна комунікація – один із найголовніших чинників успіху в будь-якій сфері сучасного життя

Дата: 24.04.2019 08:34
Кількість переглядів: 1331

Останнім часом до формування  організаційної (корпоративної) культури зростає увага представників різних галузей, зокрема і освіти, оскільки вона встановлює правила і норми поведінки, формує відносини і зв’язки між працівниками та адміністрацією. В  освітньому закладі організаційна культура - дуже ефектний і жорсткий інструмент управління поведінкою людей.

З  метою модернізації освітньої галузі Глобинської  міської ради, підвищення професійної компетенції  керівників закладів зальної середньої та дошкільної освіти 19 квітня 2019 року в актовій залі Глобинської міської ради, в рамках Угоди про партнерство між Глобинською ОТГ та ТОВ «Осередок розвитку освіти»,  проведено воркшоп «Ефективна комунікація та формування корпоративної культури організації: бізнес – підходи для інноваційного менеджменту освіти».

Під керівництвом  координатора освітніх програм ТОВ Тетяни Устименко та  бізнес-тренера, тренера  особистісного розвитку Віти Маслової учасники заходу поглиблювали  навички управлінської діяльності на основі організаційної обізнаності. Що  дозволить їм не тільки діагностувати в майбутньому проблеми, викликані людським фактором, але і свідомо планувати та успішно розвивати освітнє середовище.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень