A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Юні таланти Глобинської ОТГ виступили на підтримку Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» - «Дитяче серденько, живи!»

Дата: 25.04.2019 14:04
Кількість переглядів: 721

24 квітня в районному будинку культури відбувся звітний концерт Глобинської дитячої школи мистецтв – найважливіша подія для учнів школи, викладачів та батьків. До того ж це був і благодійний захід, який проходив на підтримку 14-ої Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця» - «Дитяче серденько, живи!», тож усі бажаючі мали змогу долучилися до збору коштів для закупівлі кардіологічного обладнання для дитячих лікарень.

Учасників концерту привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь, який подякував талановитому викладацькому колективу за кропітку роботу з  виявлення, підтримки та   розвитку творчих здібностей дітей. 

Захід зібрав багато шанувальників дитячих талантів, а вони, в свою чергу, не розчарували глядачів, а подарували захоплюючу подорож у світ музичного мистецтва. Концертна програма була побудована так, аби познайомити присутніх з усіма напрямками творчої роботи, яка проводиться викладачами закладу. На сцені представили виступи вокальних та інструментальних ансамблів, солістів, дуетів, хору, хореографічних груп різного віку. 

Звітний концерт Глобинської дитячої школи мистецтв додав впевненості в тому, що духовність і мистецтво єднають людей різних поколінь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень