A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вітання міського голови

Дата: 08.05.2019 16:11
Кількість переглядів: 523

Шановні глобинці74 роки відділяє нас від тої доленосної перемоги в далекому травні 1945 року, коли  людство, ввесь цивілізований світ зумів  побороти коричневу чуму нацизму. Великого, чи не найбільшого горя та втрат тоді зазнала і рідна наша Україна. Чорним, пекельним смерчем по її території двічі пройшлися бойові дії. Зруйновані домівки, господарства, заводи і фабрики, в руїнах міста і села, мільйони жертв та скалічені долі.

У ці  пам’ятні дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, хто не дожив до перемоги, та  низько вклоняємося і висловлюємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Сьогодні, більшість з тих воїнів-переможців, хто здолавши  ворога, повернувся в післявоєнну розруху та відновлював  зруйновані міста і селища, відійшли за межу вічності. Та від того не меркне їх подвиг, їх слава, їх героїзм та мужність.

Тож нехай дух перемоги надихає серця і веде нас вперед — до нових подвигів, успіхів і перемоги  над ворогом, який і в наш час розпалює вогнища братовбивчих війн. 

Щиро бажаю   ветеранам Другої світової війни, працівникам тилу, дітям війни,  всім глобинцям  міцного здоров'я і довголіття, добра і радості, миру і спокою на рідній землі, оптимізму та непохитної віри у те, що завтрашній день буде світлішим і щасливішим!   

 

Глобинський міський голова,  

Станіслав Джусь 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень