A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Вихователь - це про безумовну любов до дітей…

Дата: 27.09.2019 17:13
Кількість переглядів: 2701

У 7 закладів дошкільної освіти, в яких працює більше 80 педагогів та які відвідує близько 600 дітей громади традиційно у Всеукраїнський День дошкілля завітали Глобинський міський голова Станіслав Джусь, заступник Галина Токаренко та методист відділу освіти Людмила Обревко, аби привітати  педагогів із професійним святом та подарувати подарунки. Щирі слова вітань, посмішки малечі, солодкі сюрпризи та іграшки заполонили всі садочки. 

Звичайно, бути ідеальними вихователями у дитячому садочку дуже складно. Навіть більше того – неможливо, адже вихователь - це перш за все Людина зі своїм характером, звичками, турботами, сімейними проблемами.... Але є те, що вирізняє професію вихователя з поміж інших професій - це ЛЮБОВ до дітей.   

«Сьогодні, 27 вересня вся увага громадськості прикута саме до Вас, шановні працівники дошкільної освіти. З моменту коли розпочалася децентралізація, ми постійно намагамаємося сворювати якомога зручні та комфортні умови для перебування малечі у дошкільних закладах та всіляко сприяти розвитку дошкілля Глобинської ОТГ.

Від себе особисто висловлю сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант та любов до дітей – найменших мешканців нашого міста. Бажаю міцного здоров’я, творчого вогнику, щедрості серця, здійснення найсокровенніших мрій. Дай Вам, Бог, на землі ще багато світлих днів і щасливих років! Нехай Вам завжди всміхається доля» - бажав очільник громади працівникам дошкільних закладів.

Водночас міський голова повідомив освітянам ще одну радісну новину, що згідно Постанови Кабінету Міністрів України про оплату праці та наказу відділу освіти від 14.01.2019р. педагогічним працівникам виплачується надбавка за престижність праці у розмірі 20% від посадового окладу, за складність та напруженість в роботі – у розмірі 15-20% посадового окладу. Згідно Постанови КМУ від 10 липня 2019 року №695 «Про внесення змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 січня 2018 р.№22» з 01 вересня 2019р. підвищили посадові оклади на 10% педагогічним працівникам. І до Дня працівників освіти, всім педагогічним працівникам буде виплачена одноразова грошова премія  у розмірі до одного посадового окладу, та 50% посадового окладу обслуговуючому персоналу.

Щирість, радість та щастя панувало сьогодні в дитячих садочках громади, адже сьогодні їхнє свято. Сьогодні всі вітання і шана в їхню адресу, бо вони того варті.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень