A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Проведено засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 28.05.2020 16:30
Кількість переглядів: 897

27 травня 2020 року в залі засідань Глобинської міської ради, під головуванням міського голови Станіслава Джуся,  проведено  чергове засідання виконавчого комітету Глобинської міської ради.

На розгляд порядку денного було винесено 17 питань.

По питанню підготовки житлово-комунального господарства та бюджетних установ Глобинської міської ради до роботи в осінньо-зимовий період 2020/21 року був затверджений план комплексних заходів з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період та склад штабу з координації виконання цих заходів, про який доповів провідний спеціаліст відділу ЖКГ та благоустрою Олександр Салабай. 

Начальник відділу освіти виконавчого комітету Світлана Надтока інформувала про хід виконання Програми національно-патріотичного виховання дітей і молоді  Глобинської міської ради на 2018 – 2020 роки та винесла на затвердження Порядок відновлення освітнього процесу в закладах дошкільної освіти Глобинської міської ради після послаблення протиепідемічних заходів. Цей Порядок спрямований на уникнення рецидивів інфекційних спалахів, виконання санітарно-епідемічних вимог, забезпечення безпечного перебування усіх учасників освітнього процесу в закладах дошкільної освіти міської ради. Виступ доповнила заступник міського голови Галина Токаренко, вона пояснила, що на сьогодні відсутні законодавчі акти, які чітко регламентують процес виходу з карантину працівників дитячих закладів та їхніх вихованців, тож необхідно поступово та виважено підійти до цього. 

Питання влаштування благоустрою прилеглої території по вул.Центральній, 184 в м.Глобине та заяви громадян про зміну поштових адрес об’єктам нерухомості виніс на розгляд присутніх начальник відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва міськвиконкому Сергій Гапченко.

Активно обговорювали питання по інформації Наталії Голяковської, начальника відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин щодо розгляду заяви гр.Жили Л.М., мешканки м.Глобине. Розуміючи, що прийняте рішення не задовольнить інтересів заявника, члени виконавчого комітету приняли рішення згідно чинного законодавства.

Згідно інформації Валентини Завезіон, начальника служби у справах дітей виконавчого комітету був наданий дозвіл на дарування частки квартири неповнолітньому.

Серед планових питань, які розглянув виконавчий комітет, були надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам, погодження режиму роботи об’єкту торгівлі, погодження на відвідування малолітніми дітьми Глобинських ДНЗ, затвердження бланку єдиного зразка служби у справах дітей  міськвиконкому, затвердження розпоряджень міського голови та актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню,  ін.

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Наприкінці засідання взяв слово начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту Володимир Бондарь. Він поінформував щодо участі Глобинської ОТГ в конкурсі проєктів обласної програми «Екологічні ініціативи Полтавської області на 2019-2021 роки».  В нинішньому році були подані для участі в конкурсі і допущені робочою групою обласної ради до голосування наступні проєкти нашої громади: № 46 «Навчаємося жити в Глобинській громаді без сміття», №52 «Екостежка до Пирогівської Рибниці» та №53 «Екогай "Лелече гніздечко" в с. Яроші. Звернув увагу на те, що проєкти №52 та №53 взяли гарний старт, вони мають шанси на перемогу. На жаль, за проєкт №46 віддано недостатньо голосів. Голосування закінчується 2 червня, тож ще є час підтримати глобинські екологічні проєкти!

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень