A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Як Глобинcька ОТГ зустріла День Конституції України та День молоді

Дата: 30.06.2020 09:32
Кількість переглядів: 1212

28 червня з 10-00 на міні футбольне поле стадіону Глобинської гімназії №1 вийшли футбольні команди трудових колективів міста, щоб розіграти першість в турнірі на підтримку здорового способу життя. Подивитись було на що, адже в цей день футбольну форму одягли ветерани спорту, які вже багато років не брали участі в спортивних баталіях. Варто відмітити, що ворота футбольної збірної працівників Виконкому Глобинської міської ради захищав Станіслав Джусь, саме це додавало турнірної мотивації і бажання розпечатати ворота міського голови. У результаті перемогу в турнірі святкували футболісти команди правоохоронних органів – ДСНС, які в фіналі здолали команду виконкому Глобинської міської ради – 3:0. Третє місце у футболістів Глобинської філії ТОВ СП «Нібулон», які перемогли Глобинське УЕГГ – 2:0.

А о 19-00 стартував велопробіг вулицями міста Глобине. Дистанцію в 7 км здолали більше 50 велосипедистів. У супроводі патрульного автомобіля колону, як і вимагається, очолив міський голова Станіслав Джусь. Найбільше емоцій було у наймолодших велосипедистів, які прагнули будь-що доїхати до фініша. А на фініші всіх учасників велозаїзду очікували смачні подарунки, напої і узбецький плов, який приготували працівники відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому міської ради. То ж повернути сили після заїзду було чим.

Їдьмо разом за здоров`ям! Далі буде, принаймні, так стверджують організатори велопробігу і міський голова Станіслав Джусь.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень