A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Переймати досвід Глобинської громади приїжджали колеги із громад Полтавської області

Дата: 18.09.2020 16:28
Кількість переглядів: 1680

17 вересня, Глобинська громада вперше з початку карантину приймала у себе гостей  - голів громад-членів Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України. Гості завітали до міста Глобине аби взяти участь у  виїзному практикумі із застосування законодавства на тему: "Шляхи підвищення інвестиційної привабливості. Розробка та реалізація інфраструктурних та інвестиційних проєктів", організованому Полтавським регіональним відділенням Асоціації міст України в рамках проєкту ПУЛЬС.

Практикум відкрила, виконавчий директор Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України Галина Безносик та наглосила на важливості теми, особливо в умовах карантину, а також на дотриманні заходах безпеки під час проведення заходу.

Саме задля можливості забезпечення соціальної дистанції між учасниками, теоретична частина заходу проходила у районному Будинку культури.

Сергій Соломаха, голова Полтавського регіонального відділення Асоціації міст України, Миргородський міський голова зазначив, що
вперше за час карантину є можливість, завдяки проєкту ПУЛЬС та Асоціації міст України, зібратися в такому складі, обмінятися досвідом та дізнатися більше про життя Глобинської громади в нинішній непростий час.

Олександр Шамота, секретар Полтавської міської ради, зауважив, що нині, як ніколи, важлива згуртованість громад. Він додав, що незабаром Полтавська громада значно розширить свої межі, тому важливий обмін досвідом та вивчення досвіду Глибинської ОТГ, яка створена у 2015 році.
 

З вітальним словом та презентацією перед учасниками заходу виступив Станіслав Джусь, а детальніше про шляхи підвищення інвестиційної привабливості громади, реалізацію проєктів розповіли Володимир Бондарь, начальник відділу соціально-економічного розвитку, інвестицій та енергоменеджменту виконавчого комітету Глобинської ОТГ та заступник міського голови Олександр Артюшенко.

Учасники заходу відвідали об'єкти Глобинської громади, які були вдосконалені за рахунок коштів субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток інфраструктури ОТГ, грантових коштів та коштів ДФРР, а також здійснили оглядову екскурсію містом, під час якої побачили основні промислові підприємства.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень