A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Врятувати автостанцію «Глобине»

Дата: 19.11.2020 13:29
Кількість переглядів: 1177

Автостанція «Глобине» прохає фінансової допомоги через загрозу закриття. Для того, щоб автостанція в місті Глобине продовжила своє існування до 1 грудня 2020 року необхідно допомогти компенсувати збитки від її діяльності. Це сума в 15 тис грн/міс.

18 листопада в приміщенні Глобинської райдержадміністрації відбулась нарада, де керівником ТДВ «Полтаваавтотранс» Сергієм Бутком (представник власника автостанції Глобине), озвучено наміри припинити діяльність автостанції «Глобине» у разі відсутності додаткових коштів на компенсацію збитків від основного виду діяльності.

Автостанція «Глобине» – є приватною власністю і використовується власниками з метою отримання прибутку. Основний вид діяльності автостанції – продаж  квитків і передача в оренду внутрішніх приміщень. У зв’язку зі зменшенням пасажиропотоку, доходи автостанції значно впали і надходжень не вистачає, щоб забезпечити основний вид діяльності. Підприємство потребує фінансової допомоги.  На сьогодні у виконавчого комітету Глобинської міської ради відсутні бюджетні призначення на вказані цілі. Тому, щоб отримати фінансовий ресурс необхідно розробити цільову бюджетну програму, домогтися її прийняття на сесії міської ради і виділити фінансування. Розглядати питання виділення фінансування на часткове утримання автостанції буде вже депутатський корпус Глобинської міської ради нового скликання. Виділити фінансування буде можливим при прийнятті бюджету громади на 2021 рік у грудні 2020 року. На той час керівництво Полтаваавтотранс вже припинить діяльність автостанції «Глобине».

На жаль, така правда життя, тому маючи нагоду, звертаюсь до керівників підприємств, представників приватного бізнесу Глобинської громади з проханням підтримати діяльність автостанції в місті Глобине і зберегти її. Прохаю долучитись фінансово і допомогти Автотрансу оплатити заробітну плату касирам і вартість природного газу на опалення будівлі за грудень 2020 року в сумі 15 тис. грн. Питання подальшої долі автостанції «Глобине», зокрема фінансування її в 2021 році буде винесене на чергове засідання сесії Глобинської міської ради.     

Контакти з питання надання фінансової допомоги ТДВ «Полтаваавтотранс»:   +38 (050) 352 80 00 – директор; 68-46-40 – загальний.

 

 

Заступник міського голови                                                   Олександр Артюшенко

 

Фото без опису


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень