A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Відкрито реєстрацію на навчальний курс "Школа фермерства 2.0"

Дата: 13.01.2021 15:18
Кількість переглядів: 511

У межах проєкту «Професійна інтеграція внутрішньо переміщених осіб», що впроваджується Deutsche Gesellschaft für іnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням уряду Німеччини, ГО "Покоління "ЗЕД" реалізує ініціативу - проєкт «Школа Фермерства 2.0».

 

Проєкт реалізується в Донецькій (територія, контрольована урядом), Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях для тих, кому виповнилося 18 років і хто мріє про власну справу в сфері сільського господарства. (Першочергове зарахування  на курс матимуть жителі, які мають статус ВПО (внутрішньо переміщеної особи)). 

 

Протягом січня-лютого 2021 року потрібно зареєструватися на участь в «Школі фермерства 2.0».

 

Для реєстрації на курс необхідно заповнити анкету за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1lnSWwZ6HHa3h5BpMoavHXqcmxOeib8pwQsBV45VRg9k/viewform?edit_requested=true

 

ДЕДЛАЙН реєстрації - 7 лютого 23:00.

 

Через карантинні обмеження навчання можливе лише в он-лайн режимі - плануються тематичні вебінари по 2 години щодня у вечірній час протягом 14 днів (орієнтовний початок курсу з другої декади лютого 2021 р.)! Навчання безкоштовне.

 

Всіх відібраних кандидатів буде повідомлено електронним листом або по телефону.

 

Слідкуйте за новинами на сторінці Школа Фермерства - освітній проєкт в соціальній мережі Facebook- https://www.facebook.com/FarmingShkola !

 

Встигніть стати успішними!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень