A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Про роботу проведену відділом комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради в 2020 році

Дата: 19.01.2021 14:53
Кількість переглядів: 406

Фото без описуПротягом 2020 року працівниками відділу – головним спеціалістом Штомпель Л.М. та провідними спеціалістами Сиволап О.В., Кондратенко В.П., Бабич Т.М. організовано та проведено 25 процедур закупівель, в тому числі:

7 процедур закупівель – відкриті торги.

3 процедури закупівлі – відкриті торги з публікацією англійською мовою,

14 спрощених закупівель,

1 процедура закупівлі  – переговорна процедура.

Через авторизований електронний майданчик працівниками відділу оприлюднено на веб-порталі Уповноваженого органу 319 звітів про укладені договори, оприлюднено 21 зміни до укладених прямих договорів без використання електронної системи закупівель.

На веб-порталі Уповноваженого органу через електронний майданчик опубліковано 464 позиції плану закупівель.

Працівниками відділу на відповідність вимогам встановленим Замовником у тендерній документації по предмету закупівлі розглянуто  5 тендерних пропозицій учасників, розглянуто 11 тендерних пропозицій  учасників з публікацією оголошення англійською мовою.

Через електронну систему закупівель надійшло 6 звернень за роз’ясненнями щодо змісту тендерної документації, працівниками відділу надано 6 відповідей та роз’яснень учасникам. Надійшло 5 вимог про усунення порушення від учасників, працівниками відділу надано 5 відповідей, прийнято рішення -  вимоги не задоволено.

Управлінням Північно-східного офісу Держаудитслужби в Полтавській області проведено 3 моніторинги по процедурі закупівлі «Поточний ремонт проїзної частини вулиць та доріг населених пунктів Глобинської ОТГ», оприлюднено Висновки про результати моніторингу закупівлі, працівниками відділу надано інформацію про усунення порушень.

За результатами проведених відкритих торгів, протягом 2020 року укладено та оприлюднено 4 договори, внесено та оприлюднено 3 зміни до підписаних договорів, шляхом укладання додаткових угод.

Протягом 2020 року, відповідно до направлених запрошень до участі в переговорних процедурах прийняв участь 1 учасник. Під час переговорів надано цінові пропозиції, документи  на підтвердження відповідності кваліфікаційним вимогам.

За результатами проведення переговорних процедур, протягом 2020 року укладено та оприлюднено 1 договір.

За результатами проведення спрощених процедур, протягом 2020 року укладено та оприлюднено 7 договорів.

Причинами внесення змін до договорів є: зменшення обсягів закупівлі, зміна ціни за одиницю товару, покращення якості предмета закупівлі, узгоджена зміна ціни в бік зменшення (без зміни кількості (обсягу) та якості товарів, робіт і послуг, продовження строку дії договору та виконання зобов`язань щодо передання товару, виконання робіт, надання послуг у разі виникнення документально підтверджених об`єктивних обставин, що спричинили таке продовження, продовження дії договору на строк, достатній для проведення процедури закупівлі на початку наступного року, в обсязі, що не перевищує 20 відсотків суми, визначеної в договорі, укладеному в попередні роки.

Роботи проведені з врахуванням виділених  22,8 мільйонів гривень.  

Завдяки проведенню процедур закупівель у системі електронних закупівель «ProZorro», в цілому вдалося досягнути понад 3,7 млн. грн. економії бюджетних коштів.

У ході здійснення процедур закупівель проведено 20засідань тендерного комітету з підготовкою, оформленням та оприлюдненням протоколів.

В результаті чого з дотриманням вимог законодавства у сфері публічних закупівель із застосуванням електронної системи закупівель для потреб громади придбано товари, роботи та послуги, а саме:

  • Бензин А-92, А-95.
  • Природний газ.
  • Поточний ремонт проїзної частини вулиць та доріг населених пунктів Глобинської ОТГ.
  • Поточний ремонт щебеневого покриття вулиць та доріг населених пунктів Глобинської ОТГ (згідно ГБН Г.1-218-182:2011 та ДБН А.2.2-3:2014)
  • Реконструкція (термомодернізація) будівлі ДНЗ №1 по вул. Виноградній, 17 м. Глобине, Полтавської області
  • Капітальний ремонт будівлі ФАПу в с. Бориси Глобинського району, Полтавської області
  • Проведення енергетичних аудитів та виготовлення сертифікатів енергетичної ефективності для будівель навчальних закладів Глобинської міської ради Полтавської області
  • Технічний нагляд за виконанням робіт по об’єкту: ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 "Правила визначення вартості будівництва" - "Реконструкція (термомодернізація) будівлі ДНЗ №1 по вул. Виноградній, 17 м.Глобине, Полтавської області"
  • Контейнери пластикові для збору твердих побутових відходів об’ємом 120 літрів
  • Контейнери пластикові для збору твердих побутових відходів об'ємом 240 літрів
  • Послуги по проведенню незалежної оцінки нежитлової будівлі площею 1110,7 кв.м. , що розташована за адресою : с.Бориси, вул. Дружби, буд.1, реєстраційний номер нерухомого майна 1872323153206
  • Проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу відповідно ст..128 Земельного кодексу України, за рахунок авансу, внесеного покупцем земельної ділянки
  • Послуги по проведенню незалежної оцінки житлових приміщень: однокімнатна квартира №1 за адресою: с.Новомосковське, пров.Шкільний, буд 1, трикімнатна квартира №6 за адресою с. Новомосковське, пров. Шкільний, буд 1, двокімнатна квартира №1 за адресою: с. Кордубанове, вул. Молодіжна, буд 2, двокімнатна квартира №4 за адресою: м. Глобине, вул. Космонавтів, буд 4 двокімнатна квартира №2 за адресою с.Опришки, вул. Миру, буд.68, однокімнатна квартира №13 за адресою  с. Опришки, вул.  Миру, буд.1, житловий будинок за адресою с.Шепелівка, вул.Незалежності, буд.102/1.

Відповідно до повноважень відділу комунального майна і закупівель виконавчого комітету Глобинської міської ради, одним із направлень є робота  по виявленню безхазяйного майна та відумерлої спадщини.

 

Працівниками відділу провідними спеціалістами Логвин М.О. та Нагацький С.І. проводилась робота з виявлення безхазяйного житла на території населених пунктів громади, а саме  м. Глобине, сіл Пироги, Бориси, Устимівка, Кордубанове, Опришки, Новомосковське, Жуки, Яроші, Шепелівка, Бабичівка.

 

Невідкладно перевірялися факти інформування старостами та   громадянами про покинуті та занедбані будинки та квартири в межах території громади. Так проведено обстеження 64 об’єктів нерухомого майна, що знаходяться на території громади, з яких один взято на облік безхазяйного нерухомого майна, за адресою: м. Глобине, вул. Мічуріна, будинок 62.

У 2020 році до комунальної власності Глобинської міської ради рішенням Глобинського районного суду передано безхазяйне нерухоме майно, що розташоване за адресою:

  • с. Опришки, вул. Миру, будинок 46;
  • с. Опришки, вул. Миру, будинок 68, квартира 2;
  • м. Глобине, вул. Мелодійна, будинок 7, квартира 2.

Для встановлення права власності на нерухоме майно, що зареєстроване до 2013 року, замовлено та отримано 12 довідок від «Кременчуцьке міжміське бюро технічної інвентаризації Кременчуцької міської ради» про наявність чи відсутність об’єктів нерухомості у власності громадян.

 

Під час пошуку власників об’єктів нерухомого майна, працівниками відділу постійно співпрацює з органами державної влади, органами місцевого самоврядування, організаціями та установами різних форм власності. Особливо тісна співпраця проводиться із відділами державної реєстрації актів цивільного стану, державними нотаріальними конторами, державними реєстраторами.

 

Для проведення державної реєстрації права власності на нерухоме майно, замовлено та отримано технічну документацію на 7 об’єктів нерухомості.

 

Підготовлено та проведено 5 засідань Громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Глобинської міської ради на яких розглянуто 15 питань.

 

На засідання виконкому винесено 11 питань, що стосуються квартирного обліку та соціального квартирного обліку, з них прийнято такі рішення:

 

Відповідно до пункту 25 «Правил обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР» працівниками відділу проведено щорічну перереєстрацію громадян, що перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті Глобинської міської ради, яку пройшли 102 сім’ї. На даний час на квартирному обліку перебуває 99 сімей, з них на позачерговому обліку - 22 сім’ї, на першочерговому - 29 сімей.

 

У 2020 році здійснено процедуру приватизації двох квартир за адресою: м. Глобине, вул. Космонавтів, будинок 3, квартира 47, гр. Пивовар Ірина Сергіївна; с. Семимогили, вул. Набережна, будинок, 6, гр. Писаренко Альона Русланівна,

 

На протязі року надійшло 67 звернень громадяни з проханням про допомогу у вирішенні житлових питань, які, відповідно до норм чинного законодавства, отримали кваліфіковані поради.

 

У 2020 році працівниками відділу проведено процедуру прийняття спадщини та отримано свідоцтво про право на спадщину, видане Глобинській міській раді, на земельний пай площею 4,05 га, розташований на території Землянківської сільської ради.

 

У 2020 році працівниками відділу проводилися заходи по впорядкуванню комунального майна: здійснено процедуру утилізації списаного комунального майна; взято участь у складі комісій з проведення інвентаризації матеріальних цінностей, що належать виконавчим органам міської ради; проведена робота в комісіях по прийманню-передачі комунального майна; проводилась робота по підготуванню інформації для розгляду на засіданнях виконавчого комітету та сесій міської ради.

 

Протягом року працівниками відділу підготовлено та винесено на розгляд 33 проєкти рішень  до сесій Глобинської міської ради.

 

 

Начальник відділу комунального майна

і закупівель виконавчого комітету

Глобинської міської ради                                                                         А.І. Головаш


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень