A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ОГОЛОШЕННЯ про конкурс на заміщення посади режисера театралізованих заходів та свят Глобинського міського будинку культури Глобинської міської ради (м.Глобине, вул. Центральна, 228)

Дата: 20.01.2021 16:43
Кількість переглядів: 361

Відділ культури, спорту, сім'ї та молоді виконавчого комітету Глобинської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади режисера театралізованих заходів та свят Глобинського міського будинку культури Глобинської міської ради, місце розташування Глобинського міського будинку культури Глобинської міської ради: вул. Центральна, 228, м. Глобине, Полтавська область, Україна, 39000)

 

 Кваліфікаційні вимоги до претендентів:

- освіта вища;

- стаж роботи в галузі культури не менше 3 років;

- володіння державною мовою;

- здатність за своїми діловими та моральними якостями, освітнім та професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

 

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь в конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копію трудової книжки (за наявності);

- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Документи приймаються протягом 14 календарних днів від дня оголошення конкурсу до 02 лютого 2021 року включно за адресою: м. Глобине, вул. Садова, буд. 95А, телефон 099-79-79-537».

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень