A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Продовжується підготовка до пленарного засідання чергової 6-ої сесії міської ради

Дата: 05.02.2021 22:39
Кількість переглядів: 784

5 лютого, у рамках підготовки до чергової 6-ї сесії Глобинської міської ради, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань регламенту, забезпечення законності, правопорядку, розвитку місцевого самоврядування та регуляторної політики під головуванням Олександра Феденка.

 

Комісія зібралася у повному складі: Олександр Феденко (голова комісії), Сергій Копанішин, Оксана Жук, Володимир Сьомін, Ярослав Химинець та Олександр Безштанько. Участь у засіданні взяли міський голова Станіслав Джусь, секретар міської ради Світлана Лазаренко та депутати міської ради Інна Авраменко, Світлана Лобода, Андрій Череп і Володимир Мигович.

 

У ході засідання особливо прискіпливо обговорювалось питання упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету, зокрема питання введення в структуру виконавчого комітету додаткових посад спеціалістів з питань регулювання земельних відносин на території колишніх сільських рад, що приєдналися. Начальнику відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради Наталії Голяковській доручено опрацювати питання та надати аргументовані пропозиції. Після чого вирішено повторно розглянути це питання на засіданні постійних комісій.

Під час роботи комісії депутати погодили Положення про помічника-консультанта депутата Глобинської міської ради VIII скликання. Помічник-консультант працює на громадських засадах, Положення визначає його права та обов’язки, порядок прийняття та припинення роботи.

Решта питань з відповідними доповненнями погоджено до розгляду пленарного засідання чергової 6-ої сесії ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень