A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Оголошення

Дата: 09.04.2021 18:38
Кількість переглядів: 768

Фото без описуКеруючись п.4 ст. 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» Глобинським міським головою скликається восьма сесія Глобинської міської ради VIIІ скликання, яка відбудеться 20 квітня 2021 року о 10.00 в Глобинському міському будинку культури за адресою: м. Глобине, вул. Центральна, 228.

На розгляд восьмої  сесії  винесені такі питання:

  1. Про дострокове припинення повноважень депутатів Глобинської міської ради  восьмого скликання Авраменко І.Л., Черепа А.В. та визнання повноважень депутатів Кочерги М.П., Кравченко С.О.
  2. Про внесення змін до рішення першої сесії Глобинської міської ради восьмого скликання від 15 грудня 2020 року №5 «Про утворення постійних комісій Глобинської міської ради».
  3. Про закріплення депутатів Глобинської міської ради за округами.
  4. Про затвердження на посади старост Глобинської міської територіальної громади.
  5. Про внесення змін до рішення 7 сесії Глобинської  міської ради восьмого скликання від 12 березня 2021 року №581 «Про утворення та визначення кількісного, персонального складу виконавчого комітету Глобинської міської ради».
  6.  Про покладання обов’язків щодо вчинення нотаріальних дій.
  7. Про внесення змін до Положення про старосту Глобинської міської територіальної громади.
  8. Про початок реорганізації юридичних осіб публічного права шляхом приєднання до Виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  9. Про упорядкування структури апарату Глобинської міської ради та її виконавчого комітету.
  10. Про виконання  Комплексної програми розвитку освіти Глобинської територіальної громади   на 2017-2020 роки.
  11. Про внесення змін до рішення шостої сесії восьмого  скликання Глобинської міської ради (І пленарне засідання) від 18.02.2021 № 324 «Про прийняття прав засновника юридичної особи публічного права: Великокринківська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Глобинської районної ради Полтавської області».
  12. Про затвердження Положення про порядок та умови  надання платних соціальних послуг Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та  тарифів на їх надання.
  13. Про   внесення   змін   до    рішення п'ятої (позачергової) сесії Глобинської міської восьмого скликання від 05.02.2021 року №303.
  14. Про затвердження Положення про комісію  з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської міської ради та складу комісії.
  15. Про затвердження Положення про сектор з усиновлення, опіки, піклування і розвитку сімейних форм виховання служби у справах дітей виконкому Глобинської міської ради.
  16. Про внесення змін до Програми соціального захисту населення Глобинської міської ради на 2021-2025 роки.
  17. Про затвердження Положення про відділ соціального захисту та охорони здоров`я виконавчого комітету Глобинської міської ради.
  18. Про затвердження у новій редакції положення про комісію по розгляду питань щодо надання одноразової адресної грошової допомоги громадянам Глобинської територіальної громади.
  19. Про затвердження мережі закладів культури, спорту, початкової мистецької освіти, які підпорядковані відділу культури, спорту, сім’ї та молоді виконкому  Глобинської міської  ради.
  20. Про внесення змін до штатних розписів закладів культури.
  21. Про внесення змін до Програми інформатизації Глобинської міської ради та її виконавчих органів на 2021-2023 роки.
  22. Про внесення доповнень до Переліку адміністративних послуг, що надаються через/та відділ «Центр надання адміністративних послуг»  виконавчого комітету Глобинської міської ради, затвердженого рішенням 24 сесії Глобинської міської ради І скликання від 20.09.2017 №871.
  23. Про внесення змін до рішення сесії Глобинської міської ради від 23 лютого №475 «Про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Глобинське»».
  24. Про передачу майна в господарське відання Великокринківському комбінату комунальних підприємств Глобинської міської ради.
  25. Про передачу майна в господарське відання комунальному підприємству «Обознівське» Глобинської міської ради.
  26. Про передачу майна в оперативне управління відділу освіти виконавчого комітету  Глобинської міської ради.
  27. Про надання згоди на передачу Градизькій селищній раді майна, що є комунальною власністю Глобинської міської ради та перебуває на балансі комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради».
  28. Про передачу майна в господарське відання Великокринківському комбінату комунальних підприємств Глобинської міської ради
  29. Про внесення змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021 рік.
  30. Про визначення виконавця робіт з благоустрою.
  31. Про затвердження Програми муніципальної підтримки ініціатив громадян Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  32. Про внесення змін до Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  33. Про внесення змін до граничних сум витрат на придбання автомобілів, меблів, іншого обладнання та устаткування, комп'ютерів, придбання і утримання мобільних телефонів органами місцевого самоврядування, а також установами та організаціями, які утримуються за рахунок бюджету Глобинської міської територіальної громади».
  34. Про виконання бюджету Глобинської міської територіальної громади за 2020 рік.
  35. Про затвердження звіту про виконання фінансового плану за 2020 рік комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за 2020 рік.
  36. Про затвердження змін до фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради на 2021 рік.
  37. Про оплату праці Глобинського міського голови.
  38. Про затвердження змін до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік, внесених згідно розпоряджень міського голови.
  39. Про внесення змін і доповнень до показників бюджету Глобинської міської територіальної громади на 2021 рік.
  40. Про розгляд звернення КП «ГЛОБИНСЬКЕ» Глобинської міської ради про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки площею 0,0200 га, для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування, кадастровий номер 5320610100:50:002:0872, на території м. Глобине, вул. Полтавський шлях Глобинської міської ради Глобинського району Полтавської області, з метою передачі у постійне користування.
  41. Земельні питання.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень