A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У Глобинській громаді здійснили «крок у Європу»

Дата: 15.05.2021 19:54
Кількість переглядів: 1673

15 травня, опівдні, глобинці родинами прибули на велосипедах на центральну площу міста, до памятника Івана Глоби, аби активно та цікаво провести свій час та взяти участь у святковому сімейному велопробігу під назвою «Крок у Європу» з нагоди Дня Європи - свята, що відзначається  в Україні щорічно у третю суботу травня.

Учасників заходу привітав Глобинський міський голова Станіслав Джусь. Він зазначив, що День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. І цей день – чудова нагода вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи. Водночас очільник громади привітав глобинців з міжнародним днем сім'ї, що відзначається щорічно 15 травня. Подякував всім, хто долучився до участі у велопробігу, бажав учасникам гарного настрою, міцного здоровя, родинного затишку та всіляких гараздів.

Маршрут велопробігу пролягав вулицями міста: Центральна, Білозірна, Набережна, Мічуріна, Кооперативна, Бубнарівська, Гагаріна, Центральна. Протягом всього шляху жителі міста радо зустрічали учасників масової велопрогулянки. По завершенню активної подорожі, учасників чекали солодкі частування.

Окірім цього у рамках відзначення Дня Європи та з метою  формування європейського світогляду, сприяння поширенню знань про Європейський Союз, організації змістовного дозвілля, масового відпочинку жителів громади, у Глобинській громаді проведено низку культурно-масових та спортивних заходів, лекцій, книжкових виставок, конкурсів тощо.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень