A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ!

Дата: 01.06.2021 14:05
Кількість переглядів: 451

1 червня в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей, свято маленьких громадян нашої країни.                                                    Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дуже хочеться, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає, всіх тих, чиї серця наповнені любов’ю до дитини. Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.

Турбота про дітей, всебічний розвиток їхніх індивідуальних здібностей, постійна підтримка, усвідомлення пріоритетності їхніх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Аби для кожної дитини дитинство стало найщасливішим періодом у житті, сповненим новими відкриттями та пригодами, турботою та любо’ю, цікавим та змістовним дозвіллям. Щиро бажаємо батькам, бабусям і дідусям, миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку.

Любі діти! Нехай у житті кожного з вас обов’язково засяє зірка, що вкаже шлях до щасливого прийдешнього. Ви – наша гордість, наше майбутнє, майбутнє нашої держави. Тому від щирого серця зичимо вам якомога більше приємних несподіванок долі та особистих перемог, мирного неба та сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, щирих усмішок та веселих, надійних друзів, здоров’я та удачі!

 

З повагою Служба у справах дітей виконавчого

комітету Глобинської міської ради

 

 

В.о. начальника служби Володимир ПИСАНКА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень