A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Особливості організації літньої оздоровчої кампанії - 2021 в закладах дошкільної освіти Глобинської міської ради

Дата: 10.06.2021 15:57
Кількість переглядів: 474

Фото без опису9 червня 2021 року відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради спільно з Глобинським управлінням Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області провели нараду з питань організації літньої оздоровчої кампанії – 2021.  Участь у ній  взяли  керівники, медичні працівники, кухарі закладів дошкільної освіти Глобинської та Градизької громад.

Питання організації харчування дітей в оздоровчий період детально розкрила лікар з гігієни харчування Валентина Ричка. Вона також надала чіткі рекомендації щодо впровадження в закладах постанови КМУ №305 від 24.03.2021 року «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку».

Фахівець  відділу освіти Людмила Обревко  акцентувала увагу присутніх на неухильному дотриманні правил безпеки під час  організації та проведення літнього відпочинку дітей. Зокрема, наголосила на необхідності щоденного обстеження території закладів, пісочниць, ігрових майданчиків, вчасного миття та оброблення  іграшок, контролю ігрової діяльності та рухової активності дітей на подвір’ї, щоб попередити їхню перевтому та перегрівання. Також, Людмила Іванівна закликала педагогів зробити відпочинок дітей змістовним, цікавим та пізнавальним.

Роз’яснення щодо ведення обов’язкової фінансової документації  при організації гарячого, вітамінізованого харчування  надали заступник головного бухгалтера централізованої бухгалтерії відділу освіти  Олена Коваленко та бухгалтер Тетяна Прихожа.

Наталія Пасько, головний спеціаліст відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради, звернула увагу керівників закладів дошкільної освіти на  необхідності чіткого дотримання чинного законодавства при здійсненні та документуванні управлінської діяльності.

Присутні отримали корисну інформацію та дякували за надані рекомендації. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень