A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Представники місцевої влади зустрілися з активною учнівською молоддю громади

Дата: 27.06.2021 12:30
Кількість переглядів: 1158

Завдяки децентралізації українські громади отримали більше повноважень і ресурсів, а значить – і більше можливостей для зростання та розвитку. Саме нинішнім молодим та юним українцям належить жити в оновленій реформованій країні. У цьому контексті на органи місцевого самоврядування лягає велика відповідальність за правильне визначення напрямів розвитку громади, врахування інтересів усіх жителів, зокрема, молоді і дітей. Важливим чинником успіху на цьому шляху є залучення молодих людей до прийняття управлінських рішень, підтримка юних активістів у їх починаннях, створення умов для реалізації різноманітних ідей та проектів.

Аби налагодити прямий діалог між місцевою владою та молоддю громади, 25 червня відбулася зустріч активної учнівської молоді, представників учнівського самоврядування та учасників школи лідерів з керівництвом міської ради та її виконавчих органів. Зустріч вирішили присвятити Дню Конституції України та у цьому контексті висвітлити питання місцевого самоврядування як основоположної засади конституційного ладу.

Розпочався захід з покладання квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Зустріч відбувалася у позитивній невимушеній атмосфері, часом говорили з гумором про серйозні речі. Старшокласники мали можливість поспілкуватися з депутатами, керівництвом міської ради та її виконавчого комітету, почути «з перших вуст» інформацію про те, як функціонує орган місцевого самоврядування, «хто є хто» у громаді та поставити питання. Водночас, представники місцевої влади мали нагоду почути чим живе активна молодь громади, познайомитися з лідерами учнівського самоврядування. На згадку про зустріч, що відбулася, гості отримали пам’ятні подарунки.

По завершенні зустрічі всі були солідарні, що заходи у подібному форматі варто проводити частіше, особливо з тих питань, які найбільше хвилюють молодь громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень