A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Мультидисциплінарний підхід до виявлення та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства

Дата: 29.07.2021 08:14
Кількість переглядів: 366

З метою підвищення рівня компетентності представників Глобинської територіальної громади у виявленні, ідентифікації та перенаправленості постраждалих осіб від домашнього насильства до спеціалізованих установ 28 липня 2021 року за ініціативи Благодійної організації "Світло надії» (м.Полтава)  спільно з працівниками відділу соціального захисту та охорони здоров'я виконавчого комітету міської ради у приміщенні міської ради проведений тренінг на тему «Мультидисциплінарний підхід до виявлення та надання комплексної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства». Учасники заходу мали змогу детально розібратися із міфами та стереотипами, ознаками та видами домашнього насильства, психо-соціальними причинами. Крім того, склали портрет кривдника та жертви домашнього насильства, розглянули нормативно-правову базу.

 

Організатори розповіли, що БО «Світло надії» започатковано роботу Притулку для жінок та дітей, які постраждали від домашнього насильства, торгівлі людьми та знаходяться у кризовому стані. Притулок ефективно працює вже четвертий рік поспіль, надаючи допомогу жінкам та дітям Полтавської області. Детально ознайомили зі спектром соціальних послуг, що їх надають фахівці Притулку, обговорили питання про співпрацю та подальшу взаємодію в сфері протидії домашньому насильству.

Здійснення заходів у сфері протидії домашньому насильству, тісна взаємодія всіх суб’єктів такої роботи є важливою умовою сьогодення, адже домашнє насильство - це суспільна проблема, яку потрібно вчасно попередити, а в разі виникнення – обов’язково надати постраждалим допомогу.

 Відділ соціального захисту та охорони здоров’я

виконавчого комітету Глобинської міської ради

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень