A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів сіл Пироги та Яроші!

Дата: 13.08.2021 15:54
Кількість переглядів: 417

Фото без описуВідповідно до графіку роботи мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі на 2021 рік 16 серпня 2021 року з 10:00 до 12:00 в адмінгосподарській будівлі старостату (с.Пироги, вул. Чумацький шлях, 84) буде працювати мобільна бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

Основними її завданнями є профілактична робота щодо попередження домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, реагування та надання соціально-психологічної допомоги постраждалим, зокрема, шляхом кризового та екстреного втручання. Інформування щодо медичних, соціальних, психологічних, правових послуг, які  можна отримати для подолання наслідків насильства та щодо діяльності інших спеціалізованих служб підтримки постраждалих осіб. Послуги мобільної бригади надаються безкоштовно.

Якщо у Вас є необхідність в отриманні розяснень та консультацій, послуг практичного психолога чекаємо на ВАС 16 СЕРПНЯ!

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 24-2-50 (Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради»)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень