A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Зроблено перші кроки з організації послуг з видачі посвідчення водія та реєстрації транспортних засобів у ЦНАП

Дата: 19.08.2021 17:45
Кількість переглядів: 1538

17 серпня 2021 року Глобинська міська рада та Головний сервісний центр МВС підписали узгоджене рішення про організацію співробітництва у сфері надання послуг та адміністративних послуг, що надаються територіальними органами Міністерства внутрішніх справ через відділ «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Рішенням визначено перелік нових послуг, які будуть надаватися через ЦНАП:

  • обмін посвідчення водія (без складання іспиту);
  • видача нового посвідчення водія замість втраченого або викраденого;
  • державна реєстрація нового транспортного засобу (без огляду);
  • перереєстрація транспортного засобу у зв’язку із зміною найменування та адреси юридичних осіб, прізвища, імені чи по батькові, місця проживання фізичних осіб, які є власниками транспортних засобів, установлення газобалонного обладнання.

І хоча, підписання узгодженого рішення – це лише перший крок, якому передували тривалі перемовини та узгодження деталей. Та, зазвичай, саме перший крок зробити найважче, а далі впевнено продовжуємо рухатись до наміченої цілі. Попереду ще отримання технічних вимог до обладнання та програмного забезпечення, доступів до інформаційних ресурсів Національної автоматизованої системи Єдиного державного реєстру МВС України, закупка обладнання та розробка інформаційних та технологічних карток і, звісно, ж навчання відповідальних працівників.

Сподіваємось, що нам вдасться реалізувати цей проєкт і жителям та гостям Глобинської громади не треба буде їздити до інших громад, щоб отримати ці послуги, бо вони зможуть зробити це в місті Глобине у ЦНАП.  Адже надання якісних послуг жителям громади – це один із першочергових пріоритетів Глобинської міської ради.  

Фото без описуФото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень