A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

СЛУХАЧІ «УНІВЕРСИТЕТ ТРЕТЬОГО ВІКУ» ОВОЛОДІВАЮТЬ НОВИМИ ЗНАННЯМИ

Дата: 10.11.2021 21:16
Кількість переглядів: 337

«Університет ІІІ віку» продовжує свою роботу, а координатори, викладачі - волонтери продовжують організовувати навчально-пізнавальні, інформативні заходи для студентів університету.  

 

Цього разу, у ході заняття, яке відбулося 9 листопада, слухачі факультету «Правознавство» ознайомилися із структурою місцевого самоврядування в Україні. Викладачем цього дня для них був секретар Глобинської міської ради Олександр ФЕДЕНКО. Олександр Олексійович детально ознайомив студентів поважного віку із відповідними нормативно-правовими актами, що регулюють роботу органів місцевого самоврядування, розповів про те, як формуються гілки місцевої влади, детально окреслив повноваження міської ради, міського голови, депутатів, виконавчого комітету. Слухачі з допомогою викладача намагалися з’ясувати, хто у громаді головний, і хто за що відповідає, яка є система «противаг і стримувань» між гілками місцевої влади, а також вивчали порядок організації та діяльності органів самоорганізації населення.

 

Також в цей же день працював  факультет «Основи психології», де студенти обговорили специфіку невербального спілкування та з метою активізації творчих здібностей у осіб похилого віку ознайомилися із тематичною  презентацією.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень