A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Шановні депутати, працівники органів місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 08:00
Кількість переглядів: 373

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня місцевого самоврядування. Це свято всіх тих, хто щоденною працею творить історію територіальної спільноти.

Сьогодні органи місцевого самоврядування вирішують важливі питання соціально-економічного розвитку, активно долучаються до протидії COVID-19, прикладають максимум зусиль для забезпечення належного рівня надання адміністративних, освітніх, соціальних, медичних, культурних послуг, дбають про благоустрій, збереження і розвиток інфраструктури громади, та здійснюють інші заходи зі створення комфортних умов для проживання мешканців громади.  

Дякую усім, хто працює на благо рідного міста та приєднаних сільських територій, зокрема, громадським організаціям і обєднанням, активним жителям громади, меценатам за спільну роботу задля добробуту людей, бо тільки разом ми зможемо реалізувати багато перспективних планів та задумів.

Шановні колеги! Хай вам щастить у всіх починаннях, а нові трудові будні увінчаються гарними здобутками та здійсненням найсміливіших мрій і сподівань! Будьте здоровими і духом, і тілом. Мудрості, виваженості, професіоналізму, толерантності всім нам та впевненості у прийнятті важливих рішень задля соціально-економічного розвитку громади, побудови демократичної, правової, соціально захищеної України. 

 

З повагою,

Глобинський міський голова                                      Станіслав ДЖУСЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень