A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Працювали профільні постійні комісії

Дата: 11.12.2021 19:32
Кількість переглядів: 573

У рамках підготовки до пленарного засідання 21 сесії Глобинської міської ради, запланованої на 14-те грудня, працювали профільні постійні комісії міської ради.

У ході засідання постійної комісії з питань планування, бюджету, фінансів та соціального розвитку, у роботі якої взяв участь і секретар Глобинської міської ради Олександр Феденко, розглянули проекти рішень про внесення змін та доповнень до бюджету Глобинської територіальної громади на 2021 рік, про погодження проєкту розпорядження Глобинського міського голови «Про перерозподіл бюджетних призначень», про затвердження звіту про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Глобинська міська лікарня» Глобинської міської ради за ІІІ квартал 2021 року, про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Глобинської міської територіальної громади.

При розгляді змін та доповнень до бюджету громади начальник фінансового відділу виконавчого комітету Світлана Замогильна повідомила, про перевиконання бюджету громади за січень-листопад 2021 року і запропонувала направити кошти на КП «Глобинське»: послуги з поточного ремонту артезіанської свердловини с. Шепелівка – 49,85 тис. грн; Великокринківському ККП: організація благоустрою населених пунктів – 87 тис. грн; відділу освіти: на оплату природнього газу, заробітну плату, нарахування на заробітну плату – 1 894 865 грн; виконавчому комітетові: на оплату природнього газу – 129696 грн; відділу освіти: заробітна плата  - 121,311 тис. грн, нарахування на заробітну плату – 26,689 тис. грн.

Депутати внесли свої пропозиції і зауваження та всі питання порядку денного рекомендували до розгляду на пленарному засіданні ради.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Комісія з питань житлово-комунального господарства, управління комунальною власністю та будівництва  розглянула 11 питань. Депутати заслухали звіти про хід виконання міських програм, а саме Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 рік, Програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської територіальної громади на 2021-2025 роки. Із зазначених питань доповів начальник начальник відділу розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою виконкому міської ради Сергій Пономарьов. Він повідомив, що відповідно до планових показників фактичне виконання Програми  реформування і розвитку житлово-комунального господарства Глобинської міської ради на 2021-2024 рік складає 95,06 %, тобто із запланованих 31 млн. 520 тис.грн. використано 29,963 млн грн. Зокрема виконані в повному об’ємі:

-        роботи по поточному ремонту доріг на умовах співфінансування з ДП «Агентство місцевих доріг»  на 7,1 млн грн.

-        забезпечено перевезення пасажирів на 5 автобусних маршрутах за ціною нижче собівартості – 1,7 млн грн.

-        забезпечення споживачів безперебійною послугою з водовідведення – 1,159 млн. грн.

-        забезпечення споживачів безперебійною послугою з водопостачання та поводження з відходами – 0,695 млн. грн. по КП «Глобинське» та 0,0835 млн. грн. по КП «Обознівське»;

-        послуги по утриманню об’єктів благоустрою (в тому числі зовнішнього освітлення) – 14 млн.412,562 тис. грн. по КП «Глобинське» та  2 млн. грн. по Великокринківському ККП.

Відсоток виконання інших заходів Програми мають близько 85-90%.

Щодо програми поводження з твердими побутовими відходами у населених пунктах Глобинської територіальної громади на 2021-2025 роки Сергій Пономарьов повідомив, що Програма була прийнята 2 серпня 2021 року і фінансування на поточний рік не було заплановане. Але за рахунок власних коштів  КП «Глобинське» було розроблено маршрути руху сміттєвозів на території обслуговування, проводилася робота по розширенню абонентської мережі, а також реалізується захід щодо придбання 48 контейнерів для роздільного збору ресурсоцінних компонентів відходів за співфінансування з обласного  фонду охорони навколишнього природнього середовища.

Окрім цього депутати розглянули питання про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Глобинської міської територіальної громади, Порядку передачі в оренду комунального майна Глобинської міської територіальної громади, Порядку приватизації комунального майна Глобинської міської територіальної громади та інші питання що стосувались комунального майна та поводження з твердими побутовими відходами.

Фото без описуФото без описуФото без опису

10 грудня відбулося засідання комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища. Члени постійної комісії обговорили й опрацювали близько 300 питань порядку денного, прийняли відповідні висновки і пропозиції.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень