A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

У рамках благодійної акції «Свята без тата» діти українських Героїв продовжують отримувати подарунки

Дата: 14.01.2022 10:58
Кількість переглядів: 360

13 січня депутат Глобинської міської ради Василь Архипенко спільно з начальником другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Ігорем Коваленком та представниками комунальної установи «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» завітали до Богдана Вихристюка, батько якого загинув, захищаючи цілісність та незалежність України.

 

Гості привітали юнака з новорічними святами та вручили різдвяні подарунки від українських волонтерів з Польщі підготовлені у рамках благодійної акції «Свята без тата».

 

Акції "Свята без тата" вже 8 років. Започаткували її у Варшаві дві українки: мама і донька, які згуртували сотні волонтерів й діаспорян з усього світу. Завдяки їм святкові подарунки отримують 4 тисячі дітей українських Героїв, які загинули або постраждали у результаті бойових дій на сході України.

 

Ніхто не може здійснити головну мрію цих дітей – повернути їхніх татусів. Їх забрала війна. Але в наших силах принести в їх душі частинку нашого тепла і любові, створити атмосферу новорічно-різдвяної казки та дива. Кожен з нас може долучитися до щорічної благодійної акції, аби всі діти відчували любов, турботу та підтримку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень