A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітали військовослужбовців із професійним святом

Дата: 06.12.2022 16:25
Кількість переглядів: 172

З нагоди Дня Збройних сил України Глобинський міський голова Станіслав Джусь, заступник міського голови Олександр Кочерга завітали на святкове шикування до другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Міський голова зі словами вдячності звернувся до військовослужбовців, які в цей складний час одягли військову форму та взялися до зброї для захисту рідної землі, побажав міцного здоров’я, незламного духу, а головне – омріяної нами всіма ПЕРЕМОГИ.

Начальник другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ігор Коваленко подякував військовим за службу та вручив подяки від керівника центру.

Разом з тим Ігор Коваленко відзначив людей, які разом із воїнами ЗСУ наближають Перемогу. Вони безпосередньо контактують з військовими на передовій, добре знають їхні потреби та доставляють найнеобхідніше на лінію фронту. Найактивніші волонтери громади Ярослав Химинець та Любов Левада отримали подяки.

Наприкінці заходу військовослужбовцям вручили святковий коровай.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень