A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Регуляторні акти за 2017 рік

Рішення 17 сесії від 02.02.2017 р. №22 "Про внесення змін до рішення 4 сесії Глобинської міської ради І скликання від 12 січня 2016 року №8 "Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб підприємців по Глобинській міській раді"


Рішення 17 сесії від 02.02.2017 р. №6 "Про затвердження Правил розміщення зовнішньої реклами у населених пунктах Глобинської міської ради" 


Рішення 24 сесії від 20.09.2017 р. №862 "Про затвердження Регламенту Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Глобинської міської ради"


Проект регуляторного акту (рішення) Про затвердження Порядку присвоєння   поштових адрес об'єктам нерухомого майна на території Глобинської об´єднаної територіальної громади


Проект регуляторного акту Про затвердження Положення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Глобинської об´єднаної територіальної громади 


Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради «Про затвердження Порядку присвоєння   поштових адрес об'єктам нерухомого майна на території Глобинської об´єднаної територіальної громади».


Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Глобинської міської ради «Про затвердження Положення про розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Глобинської об´єднаної територіальної громади»

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень