Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

2020 рік

"План діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Глобинської міської ради на 2021 рік"

 


Рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради "Про  встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Глобине"

 


Рішення 60 сесії від 25.06.2020 р. № 762 "Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку по Глобинській міській об’єднаній територіальній громаді у Полтавській області"

 


Рішення 60 сесії від 25.06.2020 р. № 761 "Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки по Глобинській міській об’єднаній територіальній громаді у Полтавській області"

 


Рішення 58 сесії від 19.03.2020 р. № 312 "Про Про заборону продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових суб'єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) у нічний час на території населених пунктів Глобинської міської об'єднаної територіальної громади"

 


Проєкт регуляторного акту – рішення сесії Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на  2021 рік по Глобинській міській об’єднаній  територіальній  громаді у Полтавській області»

 


Звіт про повторне відстеження дії регуляторного акта – рішення Глобинської міської ради «Про затвердження Правил благоустрою та утримання території м. Глобине та сіл Глобинської міської об’єднаної територіальної громади»

 


Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Глобинської міської ради Полтавської області «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на  2021 рік по Глобинській міській об’єднаній  територіальній  громаді у Полтавській області»

 


Проєкт регуляторного акту - рішення сесії Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  2021 рік по Глобинській міській об’єднаній  територіальній  громаді у Полтавській області»

 


Аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення сесії Глобинської міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на  2021 рік по Глобинській міській об’єднаній  територіальній  громаді у Полтавській області»

 


Проєкт регуляторного акту – рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Глобине

 


Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення виконавчого комітету Глобинської міської ради   «Про встановлення тарифу на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування м. Глобине»

 


Звіт Глобинського міського голови про  здійснення  державної  регуляторної політики  виконавчим  комітетом Глобинської міської ради в 2019 році

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень