A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Привітали з ювілеєм

Дата: 05.02.2018 08:12
Кількість переглядів: 1136

2 лютого 2018 року керівники Глобинської громади Станіслав Джусь та Галина Токаренко привітали засновника та керівника групи компаній «Глобино» Олександра Кузьмінського з визначним ювілеєм – 20-річчям засновування виробничого об’єднання. Висловили слова вдячності за постійну підтримку талановитої молоді Глобинської громади учасники танцювального колективу «Сузіря» з міста Глобине.

До складу групи, зокрема, входять ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат», ВАТ «Глобинський маслосирзавод», ТОВ «Глобинський м'ясомолочний комплекс», ТОВ «Глобинський свинокомплекс» та ТОВ «Глобинський Райагробуд». Група компаній "Глобино" увійшла в Топ-200 найбільших підприємств України. Сьогодні тренд продукції групи компаній  "Глобино" відомий як в Україні, так і далеко за її межами. Щомісячно лише на промисловому виробничому підприємстві ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат»  виробляється більше трьох тисячах  тонн  м’ясної продукції.  Ковбасна продукція торгової марки «Глобино» сьогодні є на прилавках магазинів  у кожному місті України.

Вітаючи керівника групи компаній «Глобино» Олександра Кузьмінського з ювілеєм створення та успішної діяльності, міський голова Станіслав Джусь відмітив вклад групи компаній «Глобино» в питання соціального партнерства, визначну меценатську діяльність на благо громади, створення робочих місць та підвищення ділової репутації, іміджу міста Глобине, а також побажав нових виробничих здобутків та трудових звершень.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень