A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Глобинці відзначили День Соборності України

Дата: 23.01.2018 08:43
Кількість переглядів: 1079

22 січня 2018 року в населених пунктах Глобинської громади пройшли заходи по відзначенню Дня соборності України. Центральний захід відбувся біля пам’ятника Захисникам України в Свято-Михайлівському сквері м.Глобине. Тут працівники виконавчого комітету міської ради та жителі міста  поклали  квіти до пам’ятника та провели імпровізований мітинг, на якому виступив заступник міського голови Олександр Артюшенко. Звертаючись до присутніх, він зазначив, що сьогоднішнє  свято є святом єднання українців, адже саме цього дня,  99 років тому,  відбулося  об’єднання історичних частин України  в єдину незалежну державу. 

Це об’єднання, злука відбулася з метою створення нероздільної, незалежної української держави, на добро і щастя українського народу. І зараз наші воїни-захисники відстоюють право нашої української держави, право її народу на  свободу і незалежність в боротьбі з агресором. 

Відбулося покладання квітів і до пам’ятника Великому Кобзарю на площі перед районним будинком культури. В навчальних закладах громади проведені  тематичні навчально-патріотичні години  приурочені до цієї визначної історичної події.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень