A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

ЗВІТ про роботу відділу по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради за 2017 рік

Дата: 01.02.2018 10:32
Кількість переглядів: 1456

Фото без описуЗа 2017 рік відділом по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради прийнято, зареєстровано, вивчено та  підготовлено до розгляду сесії ГлобинськоЇ міської ради 1 138 звернень від юридичних та фізичних осіб.

У ході роботи відділом по управлінню природними ресурсами та регулюванню земельних відносин виконавчого комітету Глобинської міської ради:

- надавалися роз’яснення та рекомендації, щодо оформлення права власності чи користування земельними ділянками різного цільового призначення,

- надавалася допомога у підготовці схем розташування бажаних земельних ділянок

- надавалася допомога при написанні звернень до виконавчого комітету та сесії Глобинської міської ради.  

Відповідно до чинного законодавства, спеціалістами відділу було підготовлено до розгляду постійної депутатської комісії з питань земельних відносин, екології та охорони навколишнього середовища 1273 проекти рішень по земельним питанням. Всього відбулося 28 засідань даної комісії, у ході роботи яких активну участь брали спеціалісти відділу. Постійно приймається участь у роботі сесії Глобинської міської ради.

За звітний період було видано 633 довідок до різних інстанцій (районний центр зайнятості, управління праці та соціального захисту населення та ін.)

Було укладено 14 договорів оренди землі, 10 додаткових угод, 6 угод про розірвання договору оренди, проекти яких готувалися відділом.

 Також підготовлено необхідні матеріали для продажу 3 земельних ділянок, на яких розташоване нерухоме майно:

  • м.Глобине, вул.Травнева, 7 на суму 54 200,0 грн.
  • м.Глобине, пров.Технічний, 17 на суму 983 400,0 грн.
  • м.Глобине, вул.Зарічна, 8-А на суму 28 200,0 грн.

В результаті продажу яких до бюджету розвитку Глобинської громади надійшли кошти на загальну суму 1 065 800,0 грн.

На земельних торгах у формі аукціону продано право оренди на 1 земельну ділянку по вул.Заводська в м.Глобине з орендною платою за користування 5 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

 Проведено 36 комісійних виїздів по земельних питаннях (встановлення меж земельних ділянок, вирішення земельних спорів, обміри та ін.)  за 231 зверненням, в результаті чого надано письмові відповіді, роз’яснення та рекомендації, вирішено спірні питання.

Відповідно звернень громадян було проведено 46 обстежень зелених насаджень (дерев), що підлягають видаленню на території Глобинської міської ради про що складено акти. По даних звернення підготовлено матеріали та проекти рішень до виконкому Глобинської міської ради, видані ордери.

Проведено роз’яснювальну роботу та надано, у рамках чинного законодавства, допомогу по оформленню земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства 234 громадянам, в т.ч. учасникам АТО.

Відділ приймав участь у підготовці тендерної документації для розробки «Проекту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж міста Глобине». Проводився збір та аналіз необхідних вихідних матеріалів для даного виду робіт.

Було розроблено «Програму розвитку земельних відносин і охорони земель Глобинської міської ради на 2017-2021 роки» та відповідно подано на затвердження сесії. Дана програма дасть можливість здійснювати фінансування по розробці нормативної грошової оцінки населених пунктів Глобинської міської ради, проводити інвентаризацію земель та водних об’єктів та ін., що в подальшому дасть змогу збільшити надходження до місцевого бюджету.

Відділом проводилась підготовка матеріалів для здійснення реєстрації комунальної власності земельних ділянок на території населених пунктів Глобинської міської ради.

Спеціалісти відділу протягом року брали участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини при виконкомі Глобинської ради, сесії міської ради, засіданнях виконкому, апаратних нарадах,  та ін.

Начальник відділу по управлінню
природними ресурсами та регулюванню
земельних відносин виконкому міської ради                                                                 Наталія Голяковська

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень