A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

До уваги жителів Глобинської громади, керівників підприємств та господарств!

Дата: 01.03.2018 10:49
Кількість переглядів: 923

Фото без описуЗначні опади снігу в останню добу, які не припиняються і зараз, спричинили  чимало труднощів для розчищення вулиць, тротуарів, громадських місць від снігових заметів  в населених пунктах  громади.  Керівництвом та старостами  Глобинської  міської громади вживається всіх заходів для подолання наслідків негоди. Крім працівників та спецтехніки КП «Глобинське» до розчищення проїзних частин вулиць та доріг на наше прохання, а то і з власної громадської позиції та ініціативи  долучилися  працівники та спеціальна техніка багатьох підприємств, фермерських господарств та приватних підприємців громади.

Шановні глобинці: жителі  міста та сіл нашої громади! Прохаю Вас набратися терпіння  та витримки. Запевняю, що ми докладаємо всіх зусиль та можливостей для того, щоб розчистити від снігових заметів ваші вулиці, тротуари, території шкіл, дитячих садків, громадських місць. Та в першу чергу наші зусилля направлені на те, щоб  забезпечити безперебійність руху громадського транспорту, не допустити заторів автотранспортних засобів на головних магістралях нашого міста та сіл.

Запевняю, що ми розчистимо всі вулиці і провулки, тротуари від снігу та забезпечимо безпечний проїзд і прохід по них. В разі потреби викликаної життєвою необхідністю (виклик невідкладної медичної допомоги або іншої нагальної потреби) повідомляйте про такі факти для оперативного реагування   за телефонами 24-7-65 та 24-7-02 (з 8.00 до 17.00) та 066-424-51-59 (з 17-00 до 8.00).   

В свою чергу прохаю Вас також долучитися до розчистки від снігу прилеглих територій до багатоквартирних будинків, торгівельних закладів, територій підприємств та установ. Разом ми швидше і краще подолаємо наслідки снігової стихії.

 

Глобинський міський голова                                 Станіслав Джусь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень