Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

КП «Глобинське» на порозі свята та надій на краще

Дата: 16.03.2018 10:51
Кількість переглядів: 865

Напередодні професійного свята працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення  керівник КП «Глобинське» Анатолій Шаповал поділився своїми враженнями  від роботи очолюваного ним підприємства та сподівань на кращі зміни  в майбутньому.

«Я вже майже рік очолюю комунальне підприємство «Глобинське», - говорить Анатолій Шавповал, - на цю посаду я прийшов повний сподівань приносити користь своїй рідній Глобинській громаді. Багато чого вдалося зробити, щось краще, в дечому, можливо є і упущення. Слід зауважити,  що за останній рік  керівний склад комунального господарства майже повністю оновився. Постійно виконавчий комітет міської ради проводить  зміцнення матеріально-технічної бази підприємства, що вселяє нам оптимізм та дає підстави сподіватись на покращення якості надання комунальних послуг.

Та все ж, варто зауважити, найголовніша наша цінність – це люди, ті хто працюють в комунальному господарстві. Саме вони заслуговують на повагу. За свою працю, за відношення до роботи, за розуміння необхідності  щоденної, часто рутинної та завжди необхідної праці на користь Глобинської громади. Тільки добрих слів вдячності заслуговують віддані своїй праці, патріоти свого підприємства  працівники з благоустрою: Лариса Боженко, за плечима якої більше 15 років в комунальному господарстві, Тетяна Куліш, Павло Сичов, Юлія Мацак, Андрій Сухомлин, Наталя Кривенко, водій сміттєвоза Павло Манякін, водій екскаватора Сергій Самородов, водій авто підіймача Анатолій Ковалевич, працівники водопровідного господарства на чолі з бригадиром Максимом Ковальовим та всі інші невтомні та старанні працівники  підприємства. Вони наша гордість та надія на те, що поставлені завдання по наданню  жителям громади комунальних послуг,  КП «Глобинське» виконає належним чином.

Ми прагнемо зберегти свій робочий колектив, добитися висококваліфікованої  праці всіх виробничих дільниць. Звісно, що ми маємо і проблеми. Одна з них – це забезпечення гідної заробітної плати для працівників КП «Глобинське». Адже це дасть змогу зберегти хороших працівників в колективі та залучити до роботи професійних та кваліфікованих кадрів. Потребує зміцнення і матеріальна база підприємства. Цьогорічна зима з її сніговими заметами та хуртовинами показала необхідність придбання міні-трактора з відповідним обладнанням для використання його на очистці тротуарів, громадських місць від снігу. В теплу пору року він став би незамінним та ефективним при проведенні робіт з благоустрою. Не завадить нам і спеціальний автомобіль для догляду за дорогами із щітками для очистку від бруду та пилу проїзних частин та їх миття  літньої пори.

Та найбільш актуальним зараз стає побудова сучасного великого ангару на території КП «Глобинське» В справжнього господаря нова техніка повинна зберігатися в захищеному від впливу атмосферних опадів стані. А ми маємо нові спецмашини, трактори, екскаватор, автобуси. І найбільш надійним способом їх зберігання, щоб забезпечити тривалий термін експлуатації, має стати ангар, де техніка була б захищена від впливу природних факторів.

Напередодні свята я бажаю всім своїм колегам, всім працівникам КП «Глобинське», ветеранам комунального господарства Глобинщини святкового настрою, щастя та добробуту в їх родинах, злагоди і любові, нових успіхів та здобутків в розбудові та забезпеченні благоустрою  Глобинської громади».

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень