A A A K K K
для людей із порушенням зору
Глобинська громада
Полтавська область, Кременчуцький район

Засідання міськвиконкому: підсумки і плани

Дата: 29.12.2017 11:14
Кількість переглядів: 1130

27 грудня 2017 року відбулося чергове, останнє в цьому році, засідання виконкому Глобинської міської ради,  на якому було розглянуто  15 питань з життєдіяльності громади та розгляду звернень  громадян.

Проводив засідання виконкому Глобинський міський голова Станіслав Джусь.

В ході роботи виконкому,  було заслухано  звіт  керуючої справами міськвиконкому Наталії Четверікової про виконання плану роботи виконкому Глобинської міської ради за 2017 рік та затвердження плану роботи виконкому на І півріччя 2018 року. Так, за звітний період було проведено 17 засідань міськвиконкому, з них 5 позачергових. На засіданнях розглядались питання соціально-економічного і культурного розвитку; галузі бюджету, фінансів та цін; управління комунальною власністю; житлово-комунального господарства, побутового, торгівельного, громадського харчування, транспорту і зв’язку, будівництва, освіти, охорони здоров’я, культури, фізичної культури та спорту, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, соціального захисту населення, забезпечення законності, правопорядку, охорони прав, свобод і законних інтересів  громадян та інші. Всі питання, винесені на розгляд засідань виконавчого комітету були розглянуті та прийняті відповідні рішення по них,   крім  питання «Про стан пасажирських перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування», яке було запропоновано перенести в план 2018 року.

За вказаний звітний період з метою виконання власних та делегованих повноважень, міським головою,  у межах його компетенції,  за 2017 рік видано 1337 розпорядження, з яких 940 – з питань роботи з персоналом, 397 – з питань основних видів діяльності виконавчих органів ради та їх структурних підрозділів. Це  розпорядження міського голови з питань бюджету, житлово-комунального господарства, будівництва, побутового та торгівельного обслуговування, у сфері освіти, фізкультури  і  спорту та інші.

   Виконкомом прийнято і опрацьовано  2270 відношень від юридичних осіб  та 980 заяв та скарг громадян. Видано 11850 довідок громадянам міської ради  в різні інстанції.

За 2017 рік згідно розпоряджень міського голови  було  розроблено, розглянуто на засіданнях виконкому та подано на затвердження сесій  сім  Програм: «Житло»; «Безпечне місто»; «Муніципальна підтримка ініціатив громадян Глобинської МТГ на 2017»; «Залучення та підтримка спеціалістів у закладах охорони здоров’я, освіти, культури Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки»; «Розвиток системи цивільного захисту Глобинської територіальної громади на 2017-2021 роки»; «Програма поводження з твердими  побутовими   відходами у населених пунктах Глобинської міської  ради на 2017-2020 роки»; «Програма національно-патріотичного виховання дітей   і молоді на 2018-2020 роки».

Звіт про виконання плану роботи виконкому Глобинської міської ради  за  2017 рік  члени виконкому прийняли до відому та затвердили план роботи на І півріччя 2018 року.

Пильної уваги було приділено розгляду питання «Про затвердження заходів з реалізації Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік», по якому доповідав начальник відділу соціально-економічного розвитку та інвестицій виконкому міської ради Володимир Бондарь. Після жвавого обговорення члени виконкому затвердили заходи з реалізації Плану соціально-економічного розвитку Глобинської міської територіальної громади на 2018 рік (детальніше тут).

Одним з важливих питань, які розглядались, було і  забезпечення безпеки населення під час проведення Новорічних і Різдвяних свят. Оскільки недотримання населенням вимог пожежної безпеки, використання заборонених: відкритого вогню, петард, вибухонебезпечних предметів; недотримання правил поведінки на льоду може призвести до тяжких, або навіть смертельних випадків. За результатами розгляду даного питання начальнику Комунальної організації «Глобинська місцева пожежна охорона» Михайлу Буші, начальнику ГФ з ОГП «Муніципальна міліція» Олександру Пшеничному. спільно з представниками районного відділу ГУ ДСНС України в Полтавській області, Глобинського районного відділу поліції ГУНП України в Полтавській області було дане доручення вжити необхідних заходів для запобігання нещасних випадків.

Члени виконкому Глобинської міської ради розглянули і ряд інших питаннь порядку денного та прийняли по них відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень